Jos laba de pe tagu’ neamului!

Azi am aflat un nou concept de plagiat în online: furtu’ tagurilor. Ok, ştiu, sună stupid, da’ aşa spune fata asta aici:

Dap, tot fătuca cu concursu’, ştiţi că nu mă pot abţine… 😀

Meh, când am văzut cum l-a porcit pe săracu’ băiat am băgat un ochi la tagurile ei, să nu cumva să le fur şi io din greşeală, c-apoi să vezi mahalageală… Păi tagurile ei stau cam aşa:

Asta-i la un singur articol; mă gândesc că dacă le verifici pe toate, dacă nu vrei să intri în gura ei, n-ai voie să pui tag nici un cuvânt din DEX. De fapt n-ai voie nici din afara DEX-ului, că le-a luat ea şi pe alea, dacă vă uitaţi mai pe îndelete! 😛

Pe considerentu’ ăsta, toţi cei care v-aţi apucat de blogging după mine, aţi pus-o: vă dau în judecată că îmi furaţi cuvintele şi le băgaţi la voi în texte. Ce plm, inventaţi cuvintele voastre dacă vreţi să scrieţi!!!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

10 thoughts on “Jos laba de pe tagu’ neamului!”

  1. Cred ca e un plugin care baga tag’urile alea asa aiurea… N-am stat sa citesc blogul dansei dar stilul de scris seamana extrem de mult cu al lu’ fratemiu! :))

  2. E un plugin ce le insereaza automat.Nu pun eu atatea taguri si in plus de asta,cred ca e problema mea cum fac..pe cine vreau:)!

  3. Ok, atunci cred că e momnetu’ să schimbi pulginu’, că e prost sau defect. Cât despre canal, nu pot să-l schimb; sunt heităr şi cu asta mă ocup: scormonesc haznalele onlineului. 🙂

  4. Nu-l schimb,imi place!.Si daca nu ai observat “nu era vorba de tagurile mele”nici de “tagurile din mistocareala”:))Te rog dragule,informeaza-te corect ..!

Scrie un comentariu: