Jurnal de adolescentă

Astăzi am aflat c-ă viaţa m-ia-a fost în pericol, fără s-ămi dau seama. Serios, am auzit că în lituania a trăit un vânător de pedofili. Io nu a-m ştiut ce sunt aceea pedofili, da’ a-m făcut o deducţi-e logică (logică e o materie pe care am învăţato l-a şcoală, sîc!): cred că pedofilii sunt acei oameni care iubesc picioare. Simplu: pedo de la tanti aia care îmi face mie ungile şi fil de la oameni care iubesc, ca la cinefil. Nu degeaba zicea mama c-ă sunt deşteaptă.

Aşa, şi am aflat că vânătoru’ ăsta de pedofili a fost şi în românia. Dacă m-ă prindea, ce m-ă făceam? Că ieu î-mi iubesc picioarele mele, mai ales de când Bibel m-ia spus că îi plac picioarele mele când s-unt desfăcute. Io nu ştiu cum îs picioarele desfăcute, da cred că îmi plac picioarele mele şi făcute, şi desfăcute…

Tot azi mam hotărăt să învăţ pentru bac. M-iam dat siama că este foarte uşor, pentru că în-tro oră am învăţat o pagină. M-ai ecsact, am învăţat prima pagină de la un manoal pe care mama m-i la cumpărat în clasa a-9-a, care zice aşa: Manual de Istorie, Autor Istorel Eonescu. Mâne voi încerca urm-ătoarele două pagini şi, probabil poi-mâine v-oi forţa trei.

Spor l-a învăţătură, mie!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

3 thoughts on “Jurnal de adolescentă”

  1. Excelent! Bravo imaginea atât de realistă şi pentru ironia cu care ai reuşit să surprinzi esenţa. Şi care deşi e atât de vizibilă, mă îndoiesc ca va fi sesizată şi de miile de adolescente din povesta ta

Scrie un comentariu: