‘Jurnaliştii’ copy-paste

Vali a scris un articol foarte interesant despre un jurnalist copy paste, la care eu i-am răspuns că vom ajunge să admirăm jurnaliştii care fură materiale de calitate, interesante, deoarece sunt o grămadă de lacheţi care dau copy-paste la căcat. Dap, găsesc un căcat pe net şi dau repede copy-paste.

E trist însă că de multe ori nici căcatu’ ăla nu-i copiat cum trebuie. Spre exemplu, de la articolu’ ăsta:

uite ce a înţeles un jurnalist copy-paste de la iPloiesti.ro, cel mai citit site din Prahova:

Aţi înţeles, da? Femeia l-a omorât, apoi el a declarat că era violentă. Vă daţi seama că e posibil că jurnalistu’ din cur să nici nu fi citit căcatu’ pe care l-a copiat? Sau e posibil să fie prost iremediabil. Este posibil să fie adevărate ambele variante!

Sfat: dragi jurnalişti copy-paste, când daţi copy-paste la căcat, nu mai schimbaţi nimic, pentru că ajungeţi în situaţia zevzecului de mai sus, să vorbiţi cu morţii.

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

7 thoughts on “‘Jurnaliştii’ copy-paste”

  1. Nu ma baga-n pacate , Florine taman amu’ cind incep o actiune legala cu institutia la care subscriu de vreo 18 ani ! :)))) Vreau sa fac si sa gindesc numai de bine, poate inmoi olecuta gratia Divinitatii ! Ideea e ca nu prea reusesc.. 😛

  2. Din partea lor da.
    Acu’ abia se trezi, iluminat, motul , din somnul greu si multele calcaturi pe opinci si zise: No, pin’aci !

Scrie un comentariu: