Karma, baby!

Eu nu funcționez pe principiile ‘intoarce și celălalt obraz’  și ‘ai răbdare, că o forță divină va interveni și-ți va face dreptate’. Nu nu, dreptatea ți-o faci colo frumușel singurel! Am ajuns să funcționez pe sistemul ‘arde-i pe toți’. ‘Arde’ in sensul figurativ al cuvântului, evident și ‘toți’ înseamnă toți cei care ți-au făcut rău vreodată. Și nu-i arde prin mijloace de rahat și perverse cum au folosit ei, și nu prin minciuni cum au spus ei, ci prin adevărul gol-goluț.

Și ca  idee generală, dacă iți creezi o imagine de macho pe spinarea unei femei, pe care ai reușit să o umilești în modul cel mai crunt cu putință, fii sigur că roata se întoarce și fii sigur că femeia aia nu dă doi bani pe tine, pentru ea nu reprezinți decât un copil mic care are mii de probleme pe secundă și cere mereu ajutorul.

Dar, ca să nu zici că-s fată rea și pentru că nu am chef să încep un război cu tine (asta ar însemna să faci parte din viața mea), nu am sa mai scriu despre tine, copilaș.

And what can I say? Karma, baby!

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

Scrie un comentariu: