Kony şi copiii invizibili

Iară îi plin internetu’ de fluvii oceane de lacrimi; băi nene, au aflat ele (pizduţele umano-sensibile) că există în Uganda un nene rău, care răpeşte copii şi îi transformă în soldaţi. Pfff…ce crud!

Şi acum ele salvează lumea cum ştiu mai bine: like&share de pe fotoliu, de la căldurică; apoi îşi şterg lacrima scursă pe obraz (lacrimă care provine de la fumu’ de ţigară intrat în ochi) şi îşi continuă acţiunea de salvare online.

Mai sună două prietene şi le roagă se dea şi ele like şi share că nu se poate tu, uite ce păţesc săracii copii! Hai să dăm atâtea laicuri încât să-l înecăm pe Kony cu ele!

Sigur, Kony stă toată ziua pe Facebook şi o fi foarte necăjit când s-o vedea tăguit în ţşpe mii de campanii împotriva lui. Poate convingem măcar americanii să meargă p-acol, să rezolve problema; nu, sigur nu se duc acol’ pentru petrol, se duc doar să-l bată pe nenea ăla rău şi să scape copiii din mâna lui.

Şi se culcă liniştite, ştiind că au rezolvat încă o mare problemă a lumii şi azi; ai văzut, tu, cât de uşor o fost? Un like şi gata. Sigur, o să mai fie şi mâine un nene rău pe undeva prin lume, da’ ca să ne pese îi musai să se plimbe pe pământ mustind de petrol; altfel, ce rost are?

Fucking retards!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

3 thoughts on “Kony şi copiii invizibili”

Scrie un comentariu: