La Târgovişte plouă cu pui congelaţi

Un fenomen extrem de ciudat a fost observat în aceste zile la Târgovişte. În subsolul unui bloc au fost găsite câteva tone de pui congelaţi. Reprezentanţii primăriei, căreia îi aparţine spaţiul respectiv, au declarat că nu au nici o legtură cu puii, astfel că oamenii legii urmează o pistă care pare desprinsă din scenariile filmelor SF.

Ei cred că întâmplarea se datorează unui fenomen extrem de rar, care se petrece în ţara noastră o dată la patru ani şi este denumit generic ploaia de alimente. Pe surse, am aflat că pe lângă pui se mai aciuaseră şi nişte plase inscripţionate PDL.

Contactaţi pentru a-şi spune părerea cu privire la această situaţie, şefii pedelişti din Dâmboviţa au explicat că nu ştiu despre ce este vorba, dar au informaţii că puii ar proveni de la filmările reclamei Transavia (aia cu zboară puiule, zboară!).

Se pare că în timpul filmărilor la reclama respectivă, băiatul din imagini a aruncat foarte mulţi pui până când camerele au reuşit să filmeze bine scena. Credem că o tornadă pitică a adunat toţi acei pui, iar acum i-a ‘lăsat să cadă’ subit aici, la Târgovişte a declarat Marin Antonescu, vicepreşedintele PDL Dâmboviţa.

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

One thought on “La Târgovişte plouă cu pui congelaţi”

Scrie un comentariu: