Lansăm ‘Păduchele Vesel Fotography’, pentru că digioii de la Radio 21 fură

De astăzi lansăm oficial marca Păduchele Vesel Fotography, nu pentru că aş fi io cine ştie ce creativ în ale artei fotografice (de fapt îs chiar total pe lângă şi nici n-am DSLR), ci pentru că pozele mele nasoale sunt furate de pe feisbuc.

Cine poate fura de pe feisbuc poze naşpa, făcute cu telefonu’? Ai crede că unu’ mai nasol decât mine. Şi ai avea dreptate! Doar că nasolu’ de faţă îşi spune DJ Dark şi pune muzică pe la Radio 21. Batăr că mai e invitat şi prin nişte cluburi, unde oamenii dau bani să-l asculte.

Are chiar şi piese lansate şi nu pot să nu mă întreb: oare cum s-ar simţi să-mi pun io numele pe piesele lui şi să ţin spectacole? Să nu vă mai aburesc, iacă poza cu pricina, variantă originală, cu watermark:

Aici e poza urcată de mine pe feisbuc ieri (de la faţa locului) şi aici e poza ‘împrumutată’ de marele DJ Dark astăzi pe la amiază, cu captură, că presimt că o să dispară:

Să mai adaug şi că poza e făcută în Arad şi el pare că e din Braşov? Sau o fi avut treabă azi pe la baru’ UTA din Piaţa de Legume şi Fructe din Vlaicu?

Bonus: Vă las să-mi furaţi o poză de pe feisbuc dacă-mi explicaţi: oare de ce şi-o fi tăguit pretenii?

Mulţam digei de atenţionare!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

2 thoughts on “Lansăm ‘Păduchele Vesel Fotography’, pentru că digioii de la Radio 21 fură”

Scrie un comentariu: