Lansarea oficială a heitărelii de campanie electorală

Urăsc oamenii care încearcă să-mi jignească inteligenţa. Atât de grav încât i-aş ţine numa-n şuturi în gât! Vă povesteam cu ceva vreme în urmă despre politicianul apolitic care pornise o campanie bazată pe o minciună gogonată. După ce proiectul propus de el a fost respins în Consiliul Municipal şi-a dat demisia.

Lucru care pe mine m-a scos din pepeni foarte tare; adică patru ani am stat frumos în consiliu, ne-am pupat pe bot cu toată lumea, am mers pe burtă să nu facem valuri şi cu trei luni înainte de alegeri ne dăm demisia, să prostim proştii că de fapt suntem un fel de martiri şi căcaturi de gen, după care venim să candidăm iar.

Dragă Machead, ţi-am explicitat io cu încă un heităr că de fapt Cristea foloseşte Mişcarea Arădeană pe post de minipartid de susţinere politică! Ăsta fiind de fapt principalul scop pentru care a înfiinţat respectivul ONG-minipartid-minipolitic, da’ tu nu că betmen. Urmând ca acum să văd că îl susţii în campania electorala din postura de fost membru (sau doar colaborator?) al Mişcării Arădene.

Şi să nu-mi vii cu explicaţii din alea puerile că nu, că de fapt şi-a dat demisia din conducerea MA&shit că nu suntem copii, ok?

P.S. Mă pot distra zile întregi doar citind începutul acestui paragraf:

Prima băe, s-a înţeles? Pfahahahahha!

Şi să nu credeţi că-i fac lobby lu’ Falcă, aveţi aici foto cu primaru’ Jack Daniels:

De aici.

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

10 thoughts on “Lansarea oficială a heitărelii de campanie electorală”

  1. Nici fost, nici actual membru. Miscarea Aradeana a ramas ONG apolitic, candideaza sub sigla Fortei Civice. Faptul ca atunci am spus ce am spus a fost pt. ca eu nu stiam, banuiam si am zis asta 😀 Da’ pana la urma, de ce sa nu il sustin? Vezi altii mai buni? 😀 Oricum, n-are rost sa ne haterim acum pe subiectul asta. Hai sa lasam politicul la o parte si sa savuram iarasi beri bune si gratare 😀 PS. Voi fi in Cehia in acest weekend, mai duc ceva Budweisser? 😀

  2. Nu ne heitărim, doar că îmi place mie să-ţi explic că am avut dreptate! Normal, adă ceva de calitate şi punem de-un blogmeet!

  3. Dincolo de toate chestiile politice existente pana in 10 iunie, Cristea este o persoana decenta. blogmeet? Cand?

Scrie un comentariu: