Laptop pentru stângaci?

Nu, desigur; doar că Metro are minim doi minim un copyrighter idiot. Care a vrut să fotoşopeze un laptop, fără să se gândescă că va arăta destul de nasol cu tastatura invers şi literele mărcii înversate:

DSC_0184

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

2 thoughts on “Laptop pentru stângaci?”

  1. Nu ar fi rau daca ar scoate totusi tastaturi (macar) pentru stangaci. Eu nu m-am putut juca multe jocuri din cauza ca mana dreapta stie doar sa scrie si sa taie ceapa. Abia cand m-am decis sa renunt la tot in favoarea blogului (deci nu mai eram un pericol pentru confortul sau) mi-a spus Ionut ca atat tastatura, cat si mouse-ul pot fi modificate pentru a putea fi folosite de stangaci.

  2. Nu e prima data cand vad asa ceva in reclamele astea tip ziar. Atata pot. Ce-i mai tragic insa este faptul ca in ziarul asta reclama se spune una despre produs( ca are si de aia, si de aialalta) si de fapt cand mergi in magazin realitatea e altfel. un coleg de-al meu a mers tot la Metro dupa reclama si a luat o plasma samsung care se spunea ca are mufa DVI nu s-a mai uitat nu a verificat si pretul era bun si cand a venit acasa SURPRIZA. Oricum personal cand vreau sa-mi achizitionez ceva studiez oferta de pe net urmand sa merg apoi prin magazinele astea trilulilu.

Scrie un comentariu: