Let’s do it Zimandu Nou

Sau mai bine zis Let’s do it Primăria, TNL şi talentirosit.ro! Că doar noi ne-am deranjat în dimineaţa asta! Mai mult, majoritatea proprietarilor din Zimandu Nou nu şi’au făcut curat de mult nici în faţa propriei case, ce să mai facă voluntariat?

O băbuţă oarecum simpatică, care nu înţelegea de ce nu vreau să iau şi gunoiu’ ei, mai avea puţin şi mă punea să-i mătur şi curtea…

Acţiunea ar fi trebuit promovată mai bine; eu am primit doar invitaţia pe Facebook, şi nu ştiu câţi oameni din comună socializează online. Am umplut o remorcă de tractor de gunoi, de pe marginea DN 79 Arad-Oradea care trece prin comuna noastră, ceea ce spune multe despre şoferi.

De asemenea angajaţii firmei Astaldi, care lucrează la drum, au lăsat în urmă mormane de gunoi, de la resturi de materiale de construcţii la resturi şi ambalaje de mâncare şi beutură (sunt sigur că au uitat să scrie asta sub banneru’ de pe pasaju’ Basarab).

În rest, ce să zic, e bine că mai suntem câţiva care mai strângem în urma porcilor cu care convieţuim (fără supărare). Felicit tinerii care au participat, de fapt singurii voluntari ai campaniei, poate că ăia în vârstă şi educaţi ‘old school’ al trebui să ia exemplu de la ei, sau măcar să n-o mai dea cu ‘pe vremea mea’:

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

2 thoughts on “Let’s do it Zimandu Nou”

Scrie un comentariu: