Live blogging de la Apocalipsă

01.18 – Plictisitoare Apocalipsa asta frate, nu observ nimic deosebit. Mă duc să fumez o ţigară şi la somn, dacă se întâmplă ceva notabil, daţi un bip!

10.24 – încă nimic notabil, mă duc să beau o cafea apocaliptică şi-apoi mai vedem…

12.48 – Apocalipsa întârzie. O zis că-mi dă un bip când trece de vamă la Nădlac. I-am zis să pregătească cinci euro pentru şpagă. Încă nimic.

16.04 – Băi, vine odată?, că mai am şi io treabă, nu pot să tot stau să aştept după ea…

16.25 – Tocmai am citit că un londonez a pariat zece lire pe Apocalipsă. Dafuq? Citat de la ‘jurnaliştii’ stirileprotv.ro:

Un tanar din Londra a pariat 10 lire sterline pentru Apocalipsa. Este poate singurul care ar avea motive de bucurie, in cazul in care, intr-adevar, oamenirea va disparea vineri, pe 21 decembrie 2012.

chiar mai proşti decât parioru’, cine ar fi crezut?

aproximativ 18.30 – Am rupt bradu’ artificial de la magazin, pe care vine nievasta să-l împodobească pe la 19.00. Să vezi Apocalipsă!

aproximativ 18.50 – Am reuşit să-l repar cu un cui şi nişte hârtie igienică. Deschid o bere în cinstea reuşitei.

19.31 – Nievasta împodobeşte bradu’, Iroselu’ dă ture de magazin cu rotobilu’, mai deschid o bere, să nu stau degeaba. Apocalipsa bea bere oare?

21.40 – Nu se vede/aude nimic notabil, mergem să facem ponci-ponci (băiţă la coiţă) 😀

22.29 – O adormit Iroselu’, sper că nu mai vine Apocalipsa la ora asta să-l trezească, că atunci o să aibă a face cu o mămică nervoasă…şi mă tem că nu i-a fi bine, cât de apocaliptică o fi ea…

0.00 – N-a venit, ştie careva când îi reprogramată?

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

5 thoughts on “Live blogging de la Apocalipsă”

  1. Eu am vrut sa ma duc in Noua Zeelanda si sa transmit in direct pe blog, dar n-am mai gasit bilete. Zic astia de la companiile aeriene ca toti bloggerii romani si-au facut rezervari.
    P.S. Chiar acum, cand scriu comentariul asta, transmisia TV s-a intrerupt. Asta inseamna ca nu trebuie sa ne pierdem sperantele. In America Centrala inca e 20 decembrie.

  2. Apocalipsa e aici, la Ploiesti. Am ramas fara tigari si mi-e lene sa ies din casa. Oricum mi se raceste cafeaua pana cand ma intorc. :(( Ce poate fi mai rau de atat? :))

  3. Apocalipsa si-n Bihor… zi plina, toti betegii mei dintr-o data si-au amintit ca-i mai doare cite ceva, farmacia si drumul hirtiilor pe la personalul TESA nu mai functioneaza de la ora 10 am,(la ei Apocalipsa oricum era venita de cind ii stiu prin birouri), s-au ars neoane in citeva saloane iar electricianul e atita de beat incit nu stie unde si-a pus scara si-a decretat Craciunul incepind cu 22 dec., inundatie pe etajul 3 asa ca…la galeata nene la scos apa, internare cu aroma de pruna, catuse, politie si salvare cu girofar pornit ca omu’ vru sa-si marcheze teritoriul conjugal in caz ca Apocalipsa il vizeaza numa’ pe el asa ca-si stilci nevasta in asa hal de-o lasa ca dupa Apocalipsa si-a fost numai inceputul…

Scrie un comentariu: