Lumea-i tâmpită!

Duminică după-amiază. Iulius Mall. Etajul 2. Secțiunea ‘Food’. Bunicul cu cei doi nepoței, o fetiță la vreo 6 anișori și un băiețel de vreo 8 au venit la mall să pape. O imagine înduioșătoare, nu? Băga-mi-aș ….în mă-ta și-n mă-ta și-n mă-ta și-n mă-ta și-n tac-tu și-n tac-tu și-n tac-tu și-n tac-tu și-n tac-tu, băi țărane care te numești ‘bunic’, pe tine nu te-a învățat nimeni să nu dai în copii?

Deci, țăranul ăla care ar fi trebuit să-și apere și să-și ocrotească nepoțeii, l-a împins pe săracul băiețel încât s-a dus mititelul o groază de pași înainte de era să și pice. Nu-mi venea să cred! Îmi venea să mă ridic de la masă și să-i dau cu ceva în cap! Eu nu pot să înțeleg așa ceva! Eu pe ăștia i-aș lega de pat și nu le-aș mai da drumul din casă!

Mă gândesc cu stupoare că, din moment ce a avut tupeul să îl împingă în halul ăla cu mall-ul plin, acasă face mult mai rău. Îmi venea să-l aștept pe fraier la ieșirea din mall cu o bâtă de baseball în mână și să-i dau neveu pentru că 1 la mână, sunt femeie și clar nu-i pot face față, dacă îmi dă una aia îs și 2 la mână, să vadă și el cum e să te simți neputincios și neajutorat cum s-a simțit nepoțelul lui când l-a îmbrâncit. Băi țăran prost și idiot învață-te să te comporți cu copii!

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

7 thoughts on “Lumea-i tâmpită!”

  1. Eu m-am luat de o babornita pentru ca i-a dat un neveu nepotelului.Am vrut sa-i fut si ei una, dar mi-am amintit ca nu e frumos sa dai in femei, dar am injurat-o vreo 2 minute.Tot am facut ceva

  2. “Eu pe ăștia i-aș lega de pat și nu le-aș mai da drumul din casă!” – cum a sunat asta! :))
    Mno… poate are si bosorogul dreptate. Eu am patit o chestie d-asta cu fratimiu, eu fiind in postura babalacului. Copii cu varsta >3 ani sunt destul de greu de controlat (experienta proprie) :))

  3. :)) Nu am vrut sa sune asa :)))
    Mai deci vreau sa-ti zic ca baietelul era foarte linistit, mergea pur si simplu si bunicu-su nu stiu ce dumnezeu avea si chiar m-am uitat atent la fata lui, efectiv i se citea rautatea pe fata, si nu cred ca l-ai impins la modul ala, adica atat de tare

Scrie un comentariu: