M-am apucat să mă personal developez

Da bă’, articolele voastre despre cum să devii um om mai brici, despre cum să atingi Nirvana financiară&shit au avut efect asupra mea. Să mor io! Aşa că am hotărât de azi de aseară să mă apuc să mă personal developez eu io pe mine însumi.

Şi am început azi-dimineaţă prin săparea grădinii lu’ soacră-mea. Ca să nu dau o bere unui spirtaş din sat, care să facă treaba asta. Am glumit, n-am avut bani de-o bere. Am glumit şi cu asta, prin fazele astea îmi autodemonstrez io mie că o duc destul de bine, din moment ce nu-s obligat să fac trebi din astea ca să am ce mânca. Bine, am glumit şi cu asta, poate doar îmi place să sap; sau poate nu, în fine!

Şi imediat după ce am gătat treaba, m-am gândit că pot deveni un guru’ în personal developare; doar am săpat grădina lu’ soacră-mea coa’, cine mai ştie să facă aşa ceva?

Aşa că vin cu sfaturi pentru voi, ăştia care vreţi să deveniţi nişte oameni brici: căutaţi-vă soacră cu grădină, îm primu rând. Apoi oferiţi-vă să o săpaţi moca (bine, nu chiar moca, io am primit o bere la halbă, recunosc). E o senzaţie extraordinară: tu, sapa şi o grădină plină cu pământ, care abia aşteaptă să fie răscolit. De vis!

Offtopic: oricum, dacă vine Apocalipsa în decemvrie, mă bag cu familia irosită în beci, unde am cartofi din grădina lu’ scoacră-mea şi apă, ingredientele de bază pentru zama de cartofi, cu care s-a demonstrat ştiinţific (de familiile de ţigani cu 10+ membrii) că se poate trăi multă vreme. Deci vă promit un live-blogging de la Apocalipsă (că am nebuc cu modem 3G încorporat)! 😀

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

8 thoughts on “M-am apucat să mă personal developez”

  1. Offtopic. Vezi sa te inveti cu sapa. Ca vreau sa facem o gradina de flori la un centru de prunci’ 🙂 Iti zic eu diseara. 😛

Scrie un comentariu: