Mă lasă nervii. Din nou probleme cu okazii.ro

Am mai scris despre problemele cu cei de la okazii aici, aici şi aici. Oamenii au program. Sâmbăta dimineaţa trebuie să-l suspende pe Tudor. Adică pe mine. În ultimele două săptămâni mi-au dat cu suspendare de trei ori. Ca lu’ Năstase. Degeaba am contactat serviciul de asistenţă şi mai bine de 10 minute mi-am făcut pledoaria, că nu şi nu. Eu trebuie să citesc regulamentul care se schimbă aproape la fel de des precum şosetele. Vina îmi aparţine şi cei de la asistenţă nu pot face nimic. Trebuie să vorbească cu superiorii.

Dar cu subsemnatul cum rămâneÎ?! Atât de multe suspendări aduc puţin a hărţuire. Nu se mai dau avertismente, nu se mai şterg presupusele licitaţii neregulamentare?! Se închid sau suspendă conturile fără limită?! În cazul ăsta aştept cu nerăbdare un articol de presă : ”Site de licitaţii condamnat la plata a xx00.000 lei despăgubiri”.

 

 

7 thoughts on “Mă lasă nervii. Din nou probleme cu okazii.ro”

  1. Astepti sa pice din cer un articol de presa in care “cineva” s-a pus in gura cu cei de pe okazii.ro ? sau te iei de gat cu iei si ii dai in judecata ?

  2. Daca inca poti scrie despre ei fara sa-i balacaresti sau sa le arati semne mai mult decit sugestive…atunci nu-i rau! Stai bine cu nervii !

  3. si administratorii sunt degeaba, ei lasa sa se intample lucrurile astea ca sa le vina mai multi bani ( se comisioneaza orice tranzactie) si in plus cand iti incarci contul si ai bani in cont il blocheaza ( gasesc ei motive) iar banii….donatie

Scrie un comentariu: