Mă scuzați, dar cum să-i numim pe cei care care votează asemenea relicve comunistoide?

Condamnatul penal din Parlamentul României (din câți?) Cătălin Rădulescu (PSD, desigur), discută pe Facebook cu o doamnă/domnișoară (care critică acțiunile PSD-ALDE și ale guvernului) într-un mod foarte elegant, demn de un ales al poporului:

Cum sunt un profan al psihologiei comportamentale, am analizat puțin discursul de laureat Nobel pentru literatură al domnului deputat condamnat penal pentru corupție Cătălin Rădulescu (el nu știe să pună diacritice, da’ așa îl ceamă). ‘Fă curvo’ relevă genul de femeie cu care domnul deputat are contact de obicei: cele din partid, de-acasă etc. Normal că atunci când stai toată ziua-ntre curve uiți cum să te adresezi unei doamne/domnișoare.

‘Ce urâtă ești’:

Uitați-vă la acest hipopotam bălțat cu început de chelie și cu gușă de porc slinos, care se mișcă cu grația unei balene albastre! Nu credeți că apelativele ‘urâtule/urâto din partea unui asemenea specimen vin dintr-un crâncen complex de inferioritate? Altfel, cred că trebuie să scotocim mult pentru a găsi o ființă pe care s-o poată face urâtă această eroare genetică.

‘Pișam-ași pe tine de Iohanistă’. Nu îl bănuiam olimpic la gramatică, dar vedeți voi cum oricine nu-i de acord cu el e Iohannist? Logică de gâdeabadealatrina3: cine nu-i cu noi e împotriva noastră. ‘Te găsesc în Buc să văd cum calomniezi tu demnitarii’. Io sper că la demnitari nu s-a inclus și pe el, el îi pușcăriaș cu suspendare. ‘Pe cine înjuri mă și ameninți tu futu-ți morții mătii de jeg și ameninți’. La fel ca gramatica, coerența nu e punctul lui forte. Să observăm că a nimerit totuși o cratimă la locul ei!

‘O să te găsesc stai liniștit jegule am niște fini în clanul sportivilor să mă înjuri în față homosexualule’. Săriți peste homofobia lui și puneți virgulele unde trebuie. Pfahaha, păi ce făcurăm bărbate? Pe fata aia o căutai singur, pe ăsta-l cauți cu clanu’ sportivilor? Cătă, uite un pont: acolo unde curvele tale au fofoloanca, noi bărbații avem și coaie, pe lângă catarg. E niște chestii care atârnă și ne dau curaj și demnitate. Dacă nu le ai sigur nu le ai, te rog să treci în tabăra cealaltă, ne faci de rușine felia de umanitate!

‘V-a dat muie și Iohanis’. Aici e un caz clar de raportare eronată a obiceiurilor unor grupuri la alte grupuri. Domnul pușcăriaș are impresia că dacă în PSD toată lumea ia muie de la Dragnea, în afara lui oamenii fac același lucru cu Iohannis (a se nota că omul chiar nu știe cum se scrie numele președintelui țării în al cărei Parlament lucrează).

Știți care e faza cea mai nasoală? Că relicva asta comunistoidă știa că sunt șanse mari ca discuțiile să ajungă publice. El de fapt nu-i înjură și amenință doar pe cei doi, ci pe noi toți cei care refuzăm să ne supunem acestei dictaturi a corupților. Am tot văzut zilele astea apeluri la reconciliere, să nu-i judecăm pe ai noștri că au votat PSD etc. Revin la întrebarea din titlu: cum îi putem numi pe oamenii care votează așa ceva?

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

2 thoughts on “Mă scuzați, dar cum să-i numim pe cei care care votează asemenea relicve comunistoide?”

  1. Foarte urat!! Vorbesti insa de un om. PSD nu are legatura. Partidul e partid. Nu-ti da nimeni test de inteligenta cand te duci sa te faci membru. Ca fapt divers… exista pe net un filmulet in care e prezentata povestea vanzarii unor copii amarati, imediat dupa revolutie. Personaj principal domnul Klaus Iohannis. Care azi spune ca el nu a intermediat afacerea ci doar a participat pe post de translator ( in ochii lui asta e perfect ok ). De acei copii nu se mai stie nimic. Cei adusi de domnul Klaus i-au cumparat, i-au scos din tara… si din clipa aia au disparut complet. A ramas o bunica. O batrana care si azi se intreaba oare ce soarta au avut nepotii ei… A incercat candva sa se intereseze de ei. Povestestesaraca cu lacrimi in ochi cum l-a cautat pe domnul Klaus intr-o zi sa-l intrebe daca mai stie ceva de ei… daca stie in ce familii au nimerit… pe unde sunt… Domnul Klaus a injurat-o ca la usa cortului si i-a dat batranei un sut in fund. S-ar cere acum sa ce ?! Sa ne intrebam ce fel de oameni sunt cei care l-au votat ?! Sau sa hulim tot PNL-ul pentru ca un samsar penibil s-a realizat pe carca acestui partid ??

Scrie un comentariu: