Măcar o dată…

…aş vrea ca o echipă de fotbal românească să joace prost şi să câştige (să n-o mai băgăm pe aia am jucat bine. da’ am avut ghinion…)

…aş vrea să văd o echipă românească care joacă fotbal adevărat, nu tehnica noastră obişnuită, adică fotbal amestecat cu karate, rugby, popice, ping-pong ş.a.m.d.

…să-i spună cineva lu’ Jiji că Tănase îi un jucător extrem de prost, care dă un gol din 5000 de faze la poartă. Serios, la procentu’ ăsta nu am auzit să fie lăudat vreun jucător din altă ţară!

…să-nveţe cineva antrenorii româneşti că dacă joci în faza eliminărilor directe nu mai contează dacă pierzi cu unu’ sau zece goluri diferenţă!

…să nu ne mai bucurăm la un şut aproape de poartă, un corner sau un aut câştigat

…vreau să văd echipa adversară că se teme de echipa noastră şi face greşeli

…vreau să văd o echipă românească care întoarce scorul în ultimele minute

…vreau să văd o echipă românească că nu adoarme după primu’ gol primit sau înscris

…vreau ca steliştii să nu mai râdă că Dinamo or fo’ eliminaţi de echipe fără nume: Steaua are prostul obicei de a se elimina singură

…vreau să fim toţi români şi să ţinem cu orice echipă românească care joacă cu o echipă străină

…vreau să nu mai băgăm motivu’ că am pierdut pentru că folbaliştii adversari au salarii mai mari sau că echipa adversă are buget mai mare

…vreau să se gândească nenii care se ocupă cu folbal să păstreze jucătorii români buni, nu să-i vândă şi să aducă doar rebuturi din alte ţări

Doar o dată!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

3 thoughts on “Măcar o dată…”

Scrie un comentariu: