Mail-fantomă de la un magazin-fantomă

Şedeam io aşa liniştit şi citeam ştirile. Observ că am primit un mail care se intitula cam aşa: ATX Computers – preţuri în cădere liberă.

Oau, zic, ce tare, poate găsesc o tabletă cu preţ căzut bine! Că tot belesc ocheanele după o tabletă ieftinuţă. Nu mi-e necesară, doar aşa, de fiţă, de aia nici nu intenţionez să investesc foarte mult în ea.

Şi mă bag în mail să văd despre ce este vorba. Să-mi cânte Salam la-nmormântare, dacă am găsit mailu’! Nici în spam, nici la şterse, în nici un folder! Mă scarpin în cap a nedumerire şi îmi vine ideea să-l întreb pe nea’ Google.

Constat că magazinu’ ATX Computers chiar există. Printre altele: nu au tablete, au un singur model de mp3 player care nu este pe stoc, paişpe laptopuri din care câteva nu-s pe stoc, nu aparate foto etc. Adevăru-i că un asemenea mail-fantomă, doar de la un asemenea magazin-fantomă putea să vină! 😛

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

Scrie un comentariu: