Am mâncat carne de cal???

Băi cică s-au găsit mici cu carne de cal la Bucale şi că sigur se mai află şi prin alte judeţe caserole cu mici din ăştia. Ca de obicei, la noi nu se spune în ştire ce căcat de firmă produce mizerii sau măcar ce căcat de ‘lanţ de supermarketuri’ îl distribuie, căăă…da, scriem ştiri, da’ nu ne asumăm nici un risc.

Cert îi că weekendu’ trecut am luat o caserolă de mici din vită şi oaie, de la Kaufland, şi i-am şi halit între timp. Or fi fost, n-or fi fost de cal, or fo’ buni. Cred că o să mai cumpăr. Amu, întrebarea care mă macină îi: dacă vita era cal, e posibil ca oaia să fi fost câine???

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

3 thoughts on “Am mâncat carne de cal???”

  1. Cred ca de data asta tragi degeaba in jurnalisti, legislatia e facuta de asa natura incat aia de la Directiile de sanatate Publica si OPC n-au voie sa dea numele firmelor.

  2. Sa speram ca nu. Data viitoare da la un caine un mic. Daca-l mananca e bun. In alta ordine de idei. Eu am halit carne de cal si a fost buna.

Scrie un comentariu: