Ce merită Ionela Roşu de la adevarul.ro?

Când crezi că ai văzut maximul jigodismului din presa online, apare un vidanjor care rupe norma şi-i face pe ceilalţi jurnalişti să pară nişte simpli scormonitori amatori în căcat. Ne-am învăţat deja cu SEO spamu’ de prost gust, cu zecile de reclame-flashuri pe-o pagină, cu subiectele înflorite dintr-o filmare, poză sau banc de mult uitate pe vreun server obosit, aşa că trebuia să fim surprinşi cu ceva şi mai jenibil.

După un SEO spam de doi lei de la gândul.info, adevarul.ro, în intenţia de a-i bate în penibilism şi jigodism, face un live text de la înmormântare. Nu că n-am fi obişnuiţi cu transmisiuni directe de la nunţi, botezuri, tăieri de porc şi instalări de windows, da’ detaliile pe care ni le prezintă profesionista Ionela Roşu, detaliile prieteni, nu mai au nevoie de nici un comentariu:

Sigur că unii şi-au pus mâinile în cap şi au mai coafat pe ici pe colo textu’; ce-am prezentat eu aici sunt nişte rămăşiţe timide a ceea ce a scris un creier traumatizat din cauza buşiturilor de cutia craniană (lucru frecvent la persoanele cu creier de dimensiunea unei nuci). Întreaga mizerie e aici.

Ăceştia, dragi prieteni, sunt jurnaliştii care pişă ochii pe coşciugu’ printului; sunt jurnaliştii care critică părerismu’ şi neprofesionalismu’ blogărilor, care formează opinii, care vor respect şi au pretenţia că prezintă încredere.

Drept urmare, consider că duduia Roşu, fiinţa alegorică pentru breasla jurnaliştilor româneşti, merită sodomizată de 1000 de cai pur sânge concomitent. Amzis!

Update: Se pare că nu există o duduie cu numele Ionela Roşu în redacţia adevărul.ro; e doar un pseudonim cu care domnul Cezar Paul-Bădescu încearcă să-şi spele ruşinea, cu atât mai mult cu cât e şeful departamentului de cultură de la Adevărul. Nu-i stres, să pună şi dânsu’ anusu’ la poştă, că avem de unde!

P.S. V-am spus că Adevărul a intrat în insolvenţă? Să-i plângem la coşciug, zic.

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

4 thoughts on “Ce merită Ionela Roşu de la adevarul.ro?”

  1. Nu știu dacă ți-am zis, dar cred că partea online a ”presei” este așa de seo-istic bombastică. Dacă te uiți în ziar, nu dai peste asemenea enormități; dar nici peste materiale substanțiale – e mai mult așa, neutru, cenușiu.

    p.s. adevărul e în insolvență, jurnaliștii de genul NU

  2. :)), unde a terminat duduia scoala? La 9 metri de sicriu da un interviu si isi aprinde o tigara? Anca Pandrea se tine dupa cosciug ? Asa si dupa ce vroiai sa se tina dupa 2 stipari? Deci asa ceva 🙂 Prostia ma bucur intotdeauna.
    Bai nu stiu daca 1000 de pur sange, frate da macar 6 cai frumosi tot sa fie!

  3. Stiti care-i partea nasoala ? Aceea ca in momentul in care vor parasi Adevarul, vor pleca la alt ziar sau trust media. Concluzia este ca nu vom scapa de ei in niciun fel.
    Nasol, nu ?

Scrie un comentariu: