Mi-e dor….

Mi-e dor sa dorm pana la 5 dupa-amiaza, sa ma trezesc, sa intru in baru prietenei mele sa-mi beau cafea, mi-e dor sa nu dorm toata noaptea si apoi sa merg la scoala, mi-e dor sa chiulesc de la orele de romana, sport si engleza ca sa stau cu colegii la cafea, mi-e dor sa joc rummy pana la 3 dimineata si apoi sa ne urcam in masini si sa ne plimbam printr-un Vaslui pustiu, mi-e dor sa unim 3 mese sa putem incapea toti si sa radem atat de tare incat sa fim atentionati….mi-e dor….

Mi-e dor de tine, mi-e dor de noi, mi-e dor sa te astept sa vii acasa, mi-e dor de emotia pe care o simteam stiind ca dupa atata timp te voi revedea, da….inca mi-e dor….mi-e dor nu atat de tine cat mai mult de mine cat eram cu tine…mi-e dor….

Mi-e dor sa nu-mi pese, mi-e dor sa nu ma gandesc la viitor, mi-e dor de vremurile trecute si totusi nu m-as intoarce in trecut…Stii ce-i straniu? Cum viata imi reaminteste mereu ca cu tine mi-a fost cel mai bine si stii ce-i straniu? E straniu ca totusi nu esti pentru mine…..mi-e dor….

Mi-e dor de momentele in care credeam ca iubesc, mi-e dor de
momentele in care ma amageam ca stiu sa iubesc si ca stiu ce-i iubirea, cand ma amageam ca mi-am gasit alesul…mi-e dor

Azi is melancolica, m-a cuprins doru si totusi prezentul ma incanta si viitorul imi surade….

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

18 thoughts on “Mi-e dor….”

  1. Ne e dor de lucrurile pe care nu le mai avem, ne e dor de ele chiar si atunci cand le avem, stiu ca pare un paradox.. toate aceste lucruri marunte ne umplu viata si din pacate nu le apreciem la adevarata lor valoare atunci cand se intampla pt ca atunci par banale, nesemnificative si asa ajungem sa ne fie dor, sa regretam ca nu le mai avem si sa incercam uneori sa le recapatam. Depinde doar de noi sa hotaram daca merita luptat pt unele lucruri de care ne e dor si pe care le-am putea recapata. Ne e dor, deci simtim, ne pasa, suntem VII..

  2. SA FII IUBITA! AI DESTULE DE OFERIT! ESTI O TIPA OK. BRAVO DIN NOU! RAR MI-A FOST DAT SA VAD ATATA MATURITATE LA VARSTA TA TE FELICIT PENTRU PROFUNZIMEA CU CARE VEZI SI ITI TRAIESTI CLIPA.

Scrie un comentariu: