Mi-e greață…din nou!

Țineți minte cum mi s-a făcut greață aici? Ei bine, azi mă plimbam eu liniștită prin mall când mi s-a făcut greață din nou. Am primit un telefon foarte amenințător care mi-a tăiat pofta de mâncare pentru o săptămână de acum încolo, ceea ce nu e așa rău pentru că oricum vreau să mai slăbesc. Uite cum, uneori, retardații îți mai fac câte un bine!

Persoana de la celălalt capăt al telefonului era foarte nervoasă pentru că, se pare, că a fost foarte jignitor ce am scris în articol și ar trebui să-mi fie rușine. Însă, a fost foarte dulce din partea lui să-mi dea de ales: ori șterg articolul, ori când mă vede mă scuipă. Ce dulce ești! Apoi, s-a răzgândit vrea să vină la mine să discutăm.

Vorba unei prietene: Pot să râd până pic din picioare?

Spre așa-zisa mea rușine, uite că nu șterg articolul și, mai mult decât atât am scris și prezentul articol. Vrei să ne jucăm un pic de-a te prind eu, iepurașule? Iubesc jocurile astea!

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

3 thoughts on “Mi-e greață…din nou!”

  1. Da’ iepurasu’ asta are oaresce lipsuri la capitolul numar de neuroni! Atit de tare s-a simtit incit n-a vazut ca n-ai dat nici un nume ????
    OMFG…. dar pute de prostie !

Scrie un comentariu: