Mi-e greață!

Știți ce mă enervează cel și cel mai tare la anumiți bărbați? Faptul că indiferent dacă sunt sau nu într-o relație ei sunt singuri. Adică orice femeie ar avea în viața lor și oricât de mult ar ține la ea, ei neagă existența ei. Ieri am ieșit în club și m-am întâlnit cu un cunoscut despre care știu sigur că era cu o tipă pentru că chiar el mi s-a plâns că o iubește dar se ceartă cu ea și chiar m-a sunat într-o zi și mi-a zis că s-a mutat cu ea.

Ei bine, mă întâlnesc cu el și îi zic Hey, ți-am văzut prietena ieri în Office la care el Care prietenă? , îi zic numele ei și, spre surprinderea mea, respectivul mi-a raspuns cu un zâmbet ironic Aaaa, da aia nu e prietena mea. Ați simțit vreodată că vi se face greață fizic la văzul unei persoane? Eu asta am simțit când l-am auzit, nici nu am rezistat să mai stau de vorbă cu el, i-am urat o seară frumoasă și am plecat.

Cel mai trist e că el a avut impresia că e un super mare bărbat făcând chestia asta și a făcut-o pentru că erau mai mulți cunoscuți de ai lui în jur și na, el trebuie să-și păstreze imaginea de mascul care doar f**e și nu pune suflet și poate-poate mai era vreo gagică în jur care să-l audă și pe care să o ia acasă. Asta am dedus din rânjetul ăla pervers pe care i l-a adresat amicului său.

Mi-e greață de tine puști idiot ce ești! Habar nu ai ce e aia bărbăție și nu ești conștient de faptul că toată lumea te vede așa cum ești de fapt, un copil prost!

A.M.

 

 

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

11 thoughts on “Mi-e greață!”

Scrie un comentariu: