‘Moama ce i-am tras-o lu’ aia/ăla’

Că tot vorbea Florin aici despre faptul că atât femeile cât și bărbații vorbesc despre experiențele lor sexuale, eu cred că motivul pentru treaba asta (la ambele sexe) este nevoie de afirmare. Dap…toți simțim nevoia să arătăm cât de tari suntem noi și ce cuceriri am mai făcut noi și ce disperat/ă e ăla/aia după noi  și cum nu știu care a plâns la despărțire și cât de tare vrea nu știu care să ne-o tragă. Ăștia sunt oamenii…asta e firea umană…Cu toții am povestit ceva de genul măcar o dată în viață, și da, cu toții avem acea persoană despre care nu am povestit nimănui.

Și mai știți ceva? Am ajuns într-un stadiu în care se află despre 2 că și-au tras-o de la ea, nu de la el. Da! Femeile au început să vorbească despre chestii de genul mult mai des decât bărbații. Ei au învățat să fie un pic mai discreți, dar femeilor le-a fost interzis oarecum atâta timp să vorbească liber despre partenerii lor sexuali încât acum, când știm că nu mai e subiect tabu, ceva din noi ne împinge să povestim.

E ok să te mai eliberezi din când în când și să mai zici cuiva ce și cu cine ai mai făcut, dar eu rămân la ideea că nu trebuie să știe toată lumea ce faci tu. Eu nu cred în prieteniile alea în care iți suni non-stop prietena și îi povestești exact-exact ce faci tu, nu e ok.Adică unele lucruri țin numai și numai de tine și viața ta personală. Una e să ai prieteni și una e să stai bot în bot cu o prietenă toată ziua, sa știe aia și ce mănânci și de câte ori te duci la baie. Hai să fim serioși! Să nu mai pun că la o ceartă cu ea, deja te află tot satul și din curvă nu te mai scoate. E treaba ta cu cine te culci și de ce. Învață să mai păstrezi pentru tine!

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

3 thoughts on “‘Moama ce i-am tras-o lu’ aia/ăla’”

Scrie un comentariu: