Mongolia va adera la Uniunea Europeană şi va adopta moneda euro

Azerbaidjan, Israel şi alte ţări din afara Europei participă la Eurovision,  echipele de fotbal din Israel joacă în cupele europene, iar de vreo doi ani încoace a început să apară ideea cooptării unor state nord africane în Uniunea Europeană.

Dar sunt absolut sigur că nu ştiaţi de intenţiile unor ţări ceva mai îndepărtate. Se pare că Mongolia are ţeluri înalte. Nu vrea decât să intre în Uniune. Şi să adopte euro. Cât despre NATO, încă nu s-a hotărât, dar n-ar declina o ofertă din partea americanilor.

Vă daţi seama că toate astea nu sunt decât aberaţii. Voiam să fac mişto de fraierii care cumpără probe ale monedelor euro, bucăţi de metal care se tot vând pe ebay sau okazii, dar nu ştiam cum să încep. Şi nu e vorba de probe confecţionate doar pentru monedele statelor euro, ci şi pentru teritorii precum Normandia sau ţări ca Mongolia. Cât de cretin trebuie să fii ca să arunci cu banii în stilul ăsta?! Ar fi mai indicat ca doritorii de piese rare să-şi cumpere un kg de cupru. Ar ieşi mai ieftin. Pe bune.

sursa foto

 

One thought on “Mongolia va adera la Uniunea Europeană şi va adopta moneda euro”

Scrie un comentariu: