Mulţumesc echipei!

Am pus acest titlu pentru că în spatele reuşitei mele de ieri se află o echipă mare de oameni, de la cei care m-au susţinut pentru a ajunge la Cluj la cei care au pus la dispoziţie proiectul în care am crezut şi de la cei care m-au sponsorizat la cei prin intermediul cărora am aflat despre Swimathon 2012.

Am reuşit 47 de lungimi de bazin – 2,35 kilometri – în 60 de minute, o performanţă destul de bună, zic eu, pentru un amator nepregătit (abia luni am aflat despre eveniment şi marţi am reuşit să mă înscriu). Am înotat un bras conservator, pentru că nu eram sigur că rezist 60 de minute la capacitate medie. Prin minutu’ 49 am mărit puţin ritmu’, pentru că am observat că mai am resurse, da’ n-am mai schimbat stilu’.

Evenimentul a fost foarte tare, nu mă aşteptam să fie atâta lume, galerie, susţinere, voie bună etc. Înotători profesionişti sau amatori au dat tot pentru proiectele umanitare în care au crezut, susţinătorii au aplaudat la scenă deschisă toate prestaţiile. Alţii au susţinut financiar şi din câte am înţeles s-a angajat o sumă de peste 150.000 de lei, deci multe mulţumiri şi sponsorilor!

La finalu’ prestaţiei am fost întâmpinat pe marginea bazinului de Milena Prună şi Nicoleta Niste, preşedintele şi respectiv directorul executiv al Asociaţiei Autism Transilvania, care mi-au mulţumit pentru că am mers tocmai de la Arad să înot pentru proiectul lor şi cu care m-aş fi lungit la o tacla, dacă nu mă grăbeam foarte, să ajung să-mi duc şi io nievasta la puţină distracţie cu ocazia zilelor Zimandului Nou.

Da’ să lăsăm detaliile tehnice şi să nominalizăm echipa câştigătoare: Crăcănatus, Cristi, Gorgan, Lucian, Adrian, Mihai, D.J. Andrey, Monica, Mala, Cezara, Dani, Vienela, Oana, Mihnea, Vlad, Emilly, Alex Olariu şi echipa Aqua 1 – care au înotat alături de mine pentru copiii cu autism – şi mulţi alţii pe care probabil i-am uitat (din greşeală) sau care au dorit să rămână anonimi. Şi nu în ultimul rând, nievasta irosită (căpitan de echipă) şi Iroselu’ (viitor căpitan de echipă), care îs sursa mea de putere şi inspiraţie în tot ce fac.

Pentru că da, dragi prieteni, a fost un concurs din care toată lumea a avut de câştigat!

Vă mulţumesc tuturor!!!

Şi neşte poze, să vedeţi ce spart eram la final (ignoraţi #părudepepiept):

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

8 thoughts on “Mulţumesc echipei!”

  1. Florine, poza de grup cu toata ‘famelia’ si ‘iechipa’ nem? 😛 Felicitari, banii ii contabilizezi la ‘heitarul’ Gorgan in cont, ca mai tot timpul sunteti laolalta 😀

  2. Felicitari pentru frumoasa performanta. Eu am concurat la Iasi pentru o cauza numita “Zambete pentru copii” – 6 inotatori 52 de ture bazin in total, deci ce ar mai fi de spus? Esti in super forma 😀 Bravos si sa ne auzim sanatosi si in 2013, si cu mai multe ture la activ 🙂

Scrie un comentariu: