Muşte exterminator

Am în magazin nişte muşte din alea româneşti, altoite; genu’ ăla de muşte care, dacă-ţi întră una-n ochi, rămâi cu ochiu’ vânăt, fără indoială. Genu’ care, dacă ţi se pune-n cap, ai impresia că ţi-ai luat şapcă nouă. Ok, nici chiar aşa, da’ înţelegeţi voi despre ce vorbesc. Şi io n-am voie cu muşte în magazin, că n-am factură pe ele.

O vreme le-am vânat cu un plici electoral primit cadou de la piratu’ portocaliu, da’ am obosit şi m-am plictisit. Bine, v-am minţit, de fapt mi l-am cumpărat io (pliciu’). Apoi am încercat cu kiltox. Le-am ameţit o vreme, da’ amu trag kiltoxu’ pe trompă cum trăgea Sişu liniuţe pe nas în vremile lui de glorie. După care vin şi se bagă la mine-n cafă, cu tupeu. Şi io-s al dracu’ de zgârcit, cum plm să împart cafa cu o muscă?, marş!

Aşa că mă gândesc să iau un aparat din ăla electric ultraperformant cu ultrasunete, ultralumini, ultrapliciuri, ultraşosetemurdare şi ce plm de ultre mai au ele p-acol. Aţi folosit aşa ceva? Are vreun efect sau îi ca la produsele de la Teleş-o-mping, multă reclamă pentru nimic?

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

7 thoughts on “Muşte exterminator”

  1. Am vazut un astfel de aparat omorand tantari si viespi d-alea imense, dar nu rezista decat vreun an, doi, dupa care cumperi altul, spunea proprietarul.

  2. Dar poti incerca sa te imprietenesti cu ele, sa le oferi in afara magazinului un borcanel cu dulceata, ca sa nu zic altceva. :))

Scrie un comentariu: