Mutatul împreună

Hmmm…nu te sfătuiesc! Mutatul cu iubitul/iubita e cea mai proastă afacere, ca să zic aşa. Una e să ieşi cu cineva şi una e să locuieşti cu acea persoană. Gândeşte-te că atunci când ieşiţi la un suc, în club sau unde mai ieşiţi voi, nu apuci să-l cunoşti pe cel de lângă tine cu adevărat. Este evident faptul că în oraş nu te comporţi ca acasă.

Cel mai probabil îmi vei spune că voi oricum dormiţi foarte des împreună, deci nu ar fi mare diferenţă dacă v-aţi muta împreună. Te înşeli! Şi te înşeli amarnic! Da, ok dormiţi voi împreună dar dimineaţa unul din voi se trezeşte şi pleacă acasă că lumea mai are servici sau şcoală de care trebuie să se pregătească. Deci, nu apucaţi să vă cunoaşteţi tabieturile pentru că, evident, fiecare dintre voi se va comporta ireproşabil în prezenţa celuilalt.

Foarte multe relaţii au fost distruse când cei doi s-au mutat împreună sau au decis să se căsătorească. În momentul în care locuiţi împreună intervine rutina. E mai palpitant să locuiţi separat, aştepţi cu nerăbdare să te întâlneşti cu celălalt, nu te împiedici de el la fiecare mişcare, nu te enervează chiar atât de des, te mai întrebi uneori ce face şi din astea.

Dacă iese acum într-o seară cu băieţii nu te deranjează, când vă mutaţi împreună te va deranja Iar m-a lăsat singură în casă!. Băieţi, e valabilă şi viceversa!

Nu vă lăsaţi duşi de val şi gândiţi un pic înainte de a face pasul ăsta!

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

5 thoughts on “Mutatul împreună”

  1. Nu pot decat sa te contrazic. Daca locuind cu o persoana dispare intelegerea si dragostea inseamna ca oricum timpul petrecut langa ea era o pierdere de vreme. Daca iubesti cu adevarat pe cineva ii iubesti si tabieturile si “morocaneala” de dimineata ii accepti si iesitul cu baietii prinvind asta ca pe o ocazie de a te vedea si tu cu fetele si asa mai departe. Daca traiul in comun sau certificatul de casatorie deterioreaza relatia inseamna ca pur si simplu inca nu ti-ai gasit omul langa care sa iti petreci tot restul vietii…

  2. Sau poate daca se mai astepta putin inainte de a se face pasul, era ok. Mie mi se pare ca hartia aia numita certificat de casatorie nu face decat sa puna mai multa presiune pe umerii partenerilor.

  3. Eu chiar ii sfatuiesc pe cei care vor sa fie un cuplu (cu tidula mai tirziu) sa incerce “mutatul impreuna”. Sa-l considere ca un fel de ‘preview’, sau zi-i cum vrei, la ceea ce va urma. Si-as da si o perioada de timp necesara ca sa-si faca cit de cit idee despre cite prune are celalalt in straita: 3-4 ani. Daca peste 4 ani inca mai sunt un cuplu si inca vor sa-si legalizeze legatura, atunci vor avea o casnicie OK.
    Acum sunt convinsa ca, ideea mea va parea cel putin stupida unora si absolut dementa altora.

Scrie un comentariu: