Ne închinăm cu pioşenie

V-am mai spus io că îs un optimist incurabil. Tot am impresia că, într-o zi, naţiunea română se va trezi, îşi va autobăga două şuturi în gură şi va începe progresu’. Aş, pe an ce trece suntem tot mai proşti.

Nu numa’ că ţucăm în continuare nişte cutii poleite, în care se presupune că ar fi cadavre de sfinţi profanate, da’ avem şi moaşte nerecunoscute de patriarhie; contrafăcute, cum s-ar zice. Deci nu e moaşte originale, e fake, chinezării, făcute pe vapor.

Având în vedere aceste şarlatanii grosolane, io cu mogulu’ am decis să aducem pe blog nişte adevărate moaşte originale, de la mama lor. Moaşte făuritoare de minuni şi protectoare ale calculatoarelor, laptopurilor, smartfoanelor, tabletelor şi ce alte utilaje mai aveţi p-acasă.

Acum puteţi să veniţi în pelerinaj la noi pe blog, să ţucaţi moaştele şi să vă rugaţi întru iertarea păcatelor 2.0 precum spamu’, irelevanţa şi prosteala ieftină:

moaste

Mai mult, aceste moaşte au fost oprite din degradare de duhul sfânt http şi vor rămâne în sidebaru’ meu, în locu’ unicornilor, până la noi ordine.

Cele din faţă sunt moaştele sfântului World Wide Web, urmate de moaştele sfântului Yahoo! Messenger şi cele ale sfântului WordPress. Închinaţi-vă, aşadar!, cu pioşenie şi smerenie acestor sfinţi moderni! Aprindeţi şi-o lumânare virtuală, e gratis!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

11 thoughts on “Ne închinăm cu pioşenie”

  1. apoi targetul îs ăia de pe la cozi,restul din moment ce stăm pe net nu mai ne gândim la moaște:D

  2. Ma Rusanule, haidam sa inventam si noi niste moastre bre 😀
    Bagam de-un turneu national si apoi merge in concediu prin lume vreo 20 de ani 😀

  3. Te miri ca-s facaturi si acilea din moment ce toate si totul se inchina zeului Ban ? Oricum, eu pupat-am http-ul zilnic ca ma inchin Mariei Sale lapt. de nu-i adevarat !
    …. Fain material, zau !

  4. Ai mare dreptate ca din an in an prostimea se prosteste si mai mult si prostia fiind molipsitoare aduce din ce mai mai adepti care si ei la randullor la anu ii vor prosti pe alti.

  5. Nu trece zi de la Romtelecom sa nu ma inchin sfantului Google. Ma rog pentru sanatatea lui, sa nu dea vreun virus peste el, ma spovedesc sfantului blog, Amin. 😉

Scrie un comentariu: