Nea’ taximetristul

Sâmbătă seara, după un film la mall, mi-a venit chef de club și cum nu eram îmbrăcată corespunzător, a trebuit să trec pe acasă să mă schimb. După ce mi-am terminat treburile, am sunat la taxi și tanti de acolo îmi zice că în 4 minute ajunge o mașină.

Ce-i drept, am coborât în 5 minute nu în 4 pentru că, de obicei taximetriștii întârzie mai ales că găsesc și greu strada mea. Urc eu în taxi și mă ia nenea ăla din prima: Stau aici de 2 minute, m-ați făcut să pierd timp. Haaai să mori tu! Da’ eu când stau și aștept pe vreo unu d’alde tine câte  5 minute în frig, cum e? Și cred că în alea 2 minute făceai o groază de bani și pentru că am întârziat eu i-ai pierdut.

Ce s-a întâmplat cu Clientul nostru, stăpânul nostru? Eu una nu îmi permit să vorbesc așa cu clienții de la schimb (bine dacă e prea țăran îi mai zic vreo două).

Nu mi-a venit să cred când l-am auzit și i-am zis cât am putut eu de frumos, având în vedere că deja fierbeam de draci: De la dispecer mi s-a zis că ajungeți în 4 minute, dacă nu voiați să așteptați, puteam chema altă mașină, lucru pe care îl pot face și acum dacă v-au deranjat atât de mult alea 2 minute de așteptare, și în gând: Băga-mi-aș… în tine, în mă-ta, tac-tu, bunică-ta și tot neamul tau de idioți. Dar asta doar în gând că, na, în public sunt o lady, ce naiba!

Frate, dacă nu știi să lucrezi cu oamenii, lasă-te de meserie!

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

4 thoughts on “Nea’ taximetristul”

  1. :))))))))
    esti prea cu …… 😀 era frumos sa ii zici … cred ca ramanea … masca 😛

Scrie un comentariu: