Neseriozitate, lipsă de comunicare şi punctualitate la Alaiul datinilor şi obiceiurilor

…din perspectiva unui simplu spectator

Unii au zis că începe la ora 9:00, alţii la 11:00. N-a fost nici aşa, nici aşa. Startul s-a dat undeva după 11:00. Parcă ţi-era şi milă de săracii băcăuani care veniseră în Piaţa Tricolorului imediat după răsăritul soarelui. Pe cei mai mulţi îi auzeai “lăudându-se” c-au ajuns mai devreme de 9:00. Cu toate acestea la 10:45 circulaţia încă nu era oprită. La 11:00 nu dădea nimeni semne de grabă (şi vorbesc de organizatori, dacă aceştia există cu adevărat şi nu doar pe hârtie). Noroc de vinul fiert.

Şi totuşi, unde ar fi putut cei interesaţi să găsească ceva detalii privind ora de incepere a spectacolului?! Să spunem…pe site-ul organizatorului-ansamblul Busuiocul. Slabe şanse. N-a mai fost reactualizat de anul trecut. Să-ncercăm pe pagina web a partenerului, Consiliul Judeţean Bacău? Staţi liniştiţi, nici ei n-au avut timp de-un comunicat. Au fost ocupaţi cu pregătirile pentru privitul de la balcon. Apropo, ce funcţie tre’ să ai ca să prinzi aşa un loc?! Sau erau de la prefectură…

Dar ce mai contează. Poate anul viitor vor fi mai implicaţi. Măcar ora s-o treacă pe afiş. Până atunci ne-o trece şi nouă răceala.

Scrie un comentariu: