Nişte scurte din online

În toate perindările mele prin online m-am tot ăăăsta pe mine să înţeleg care-i faza cu adunatu’ laicurilor. Înţeleg să primesc un like pe un articol, pe site sau pe orice altceva; înseamnă că informaţia mea ajunge unde trebuie şi oamenii simt nevoia să-mi comunice că apreciază chestia respectivă.

Da’ de aici şi până la a face din adunatu’ de laicuri un scop în viaţă e cale lungă. Mă chinui şi nu pot înţelege finalitatea acestei activităţi. Aşa că nu văd de ce mi-aş spama cititorii cu pop-upuri în care mă milogesc de ei să-mi dea like la site, aşa cum face annitu.ro:

După ce l-am muit în repetate rânduri şi i-am explicitat că nu-i cool să fure, se pare că postacul sfatulparintilor.ro a învăţat să citeze sursele:

Brava!, mai are să înveţe să scrie informaţie originală şi relevantă pentru a valora cât un blogăr care scrie de ieri!

O fotografie de pe feisbuc via realitatea.net:

Lăsând la o parte hâdoşenia faptului că chestia asta a fost prezentată drept ştire pe siteul unui trust media, ce vedem în această fotografie? Un nea’ cap de cretă care se crede ceva sculă pe basculă, legiuitorul secţiei sau ce căcat. Doar că nenii cap de cretă ăştia sunt ăia care se chinuie câte trei să amendeze un şofer beat; pe care-i scuipă-n ochi toţi meltenii cu beamveuri proaspăt aduse. Da’ ei îs şefi pe feisbuc! Mişto!

Când postezi un anunţ online interesul tău e să fie văzut de cât mai mulţi oameni:

Să zicem că înţeleg că vrei să-i agăţi pe ăia care vor să-şi cumpere produse electronice de altă marcă (vezi Nokia, LG, Samsung, HTC), da’ nu cred că iPodu’ tău poate ţine şi loc de teneşi, tricou sau treining…aşa că dacă scrii astfel de anunţuri eşti un retardat irecuperabil! Am zis!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

5 thoughts on “Nişte scurte din online”

  1. Da’ ce gretoasa esti cateodata !!! In privinta laicului ai dreptate, dar pe maimutoiul asta prea-l faci de rahat ( turcesc ). Cred ca ti-a cazut cu tronc. :))

  2. @plici22 ai greşit genul, eu sunt băieţel. În rest ai dreptate, am un fix cu postacu’ respectiv 😀

  3. Sorry !!! Citisem un articol scris de Adriana Macovei si nu am mai fost atent apoi la autorul urmatorului subiect. Sorry again ! :)) No offense !!!

Scrie un comentariu: