Noile femei

Am stat și am analizat situația și am ajuns la urmatoarea concluzie: Bărbații nu vor o relație serioasă, dar vor femei care vor o relație serioasă. Dacă nu ești cât de cât vulnerabilă și nu afirmi că îți cauți marea dragoste și dacă nu îi spui cât de mult ai suferit în trecut iar acum ai nevoie de cineva care să aibă grijă de tine și cel mai important, dacă nu îi spui cât de tare este el și cât de mult îți place, ai toate șansele să rămâi singură.

Dacă îi spui Știi, eu nu caut nimic serios. Let’s just keep it casual, l-ai băgat în ceață pe gagiu. Nu pot să înțeleg de ce. Nu ăsta e visul oricărui bărbat? O femeie care să îl lase să facă ce vrea și, din când în când, să-i dea un telefon la 3 dimineața Let’s fuck.

Cât de greu e să-ți găsești unu din ăsta?, ați putea întreba. Ei bine, e greu. Bărbații au devenit noile femei (am auzit asta într-un film, nu mai știu care). Dar, e adevărat. Tre să stai, să-i vrăjești, să-i iei cu zăhărelul. Cea mai bună politică mi s-a părut mereu sinceritatea și am aplicat-o. Observ că nu mai merge așa.

E timpul să întoarcem foaia. O să fie papitant! :)))

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

20 thoughts on “Noile femei”

 1. Sa stii ca asa e, barbatii au devenit mai “sensibili” si nu ma refer la cei pana in 20-25 de ani care s-ar incadra in criteriile spuse de tine(de fapt majoritatea lor nu pot fi numiti barbati deocamdata), ci la cei de peste 25, care deja au o experienta, care au avut ceva sageti prin inima la viata lor.. Acestia au pretentii mai mari, asa ca spor la “cucerit”.. Fa-o palpitanta :))

 2. desi sunt barbat….vreau sa spun ca uneori barbatzii sunt curve….dar de cele mai multe ori am ajuns sa fim sentimnetali…iar ceea ce se spune ca am ajuns sa fim femei …e adevrat dar nu in toate cazurile…

 3. Apăi amu’, când vezi un cuplu de adolescenţi de la spate, nu prea mai ştii care poartă şorloboanca. Nu m-ar mira nici să devină mai sentimentali ca pizduţele de aceeaşi vârstă, chiar m-am pregătit psihic pentru când o să văd vreunu cu fundiţe roz în păr!

 4. Înţeleg. Şi eu mai îs invidios pe câte una care are mustaţă mai mare ca a mea. 😛

 5. Eeee, dulgheri, ferari-betonişti, zidari, mecanici auto, tinichigii şi gheboşii din Podu’ Iloaei scăpaţi la oraş, aiştea sunt săcsi… Restu’ sunt neatractivi!

 6. Quote: “Știi, eu nu caut nimic serios. Let’s just keep it casual”
  1. esti gay – te intelegem nu e nici o problema.
  2. esti prost – te intelegem ( again 🙁 )
  3. canti la 5 dimineata trezesti toata mahalaua dar cand dai chiloteii jos descoperim o pasarica :-s – nici o problema.. mai exista si persoane cu o conditie genetica ii mai numim din rautate si freak of nature
  am omis cateva exemple ajung 3 :-).

  Iti spune clar ce vrea din start accepta, bucurate intr-un final ti s-a indeplinit o dorinta de mult uitata nu pune intrebari stupide nu te atasa si nu incerca sa transformi in ceva serios din start va spune pass merg mai departe 🙂 chill out si asteapta sa te sune cand nu are ce face and for fuck sake nu intreba ce ii place e interesata doar de datasare si placere 🙂 .
  P.S Savureaza ce e frumos sa lasate savurat 🙂 >:)

  Quote: “Cât de greu e să-ți găsești unu din ăsta?”
  Megaloceros giganteus

Scrie un comentariu: