Ca-ntre securişti

Vosganian îi un politician perspicac şi coios, pe deasupra. Primu’ politician care şi-a dat seama şi a avut curaj să spună că serviciile deţin blogosfera românească. După ce am reuşit să mă opresc din râs – cu greu, sincer, am interceptat nişte biţi, să încerc să-mi dau seama unde e scurgerea de informaţii, că nu se poate dom-le, să afle aşa, tot politicianu’, despre trebile noastre interne.

Nu-i greu să afli că asupra domnului cu pricina planează nişte suspiciuni de colaborare cu Securitatea. Bine, ştiu că, între timp, CNSAS şi justiţia l-au spălat, da’ nui primu’ lustrabil spălat de autorităţile româneşti, au fost spălaţi unii care-au recunoscut în gura mare c-au fost securişti.

Mai mult, în CV-ul de pe blogul personal, domnul uită să ne spună cu ce s-a ocupat înainte de ’90 (pentru că v-am mai explicat io de ce-i foarte uşor să depistezi comuniştii securişti, după posturile ocupate pe vremea comunismului). Aşa că există o gaură de vreo opt ani în care se pare că nu a lucrat nimic, imediat după ce a absolvit facultatea.

Şi-atunci mi-am dat seama: cum să nu miroase un securist bătrân, cu experienţă, faptul că noi suntem deţinuţi de servicii? Că dacă suntem cinstiţi, noi ăştia care n-am prins vechea securitate, suntem doar nişte amatori. Bine, nici Varujan nu-i mai răsărit, de aia-l invit la o cafă ca-ntre securişti, să-i explic proverbu’ ăla, că securist pe securist nu se toarnă.

Informaţie interceptată via agentu’ special Zoso.

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

One thought on “Ca-ntre securişti”

Scrie un comentariu: