Nu-mi plac animalele!

Numiţi-mă cum vreţi, dar asta e! Nu-mi plac animalele! Pisicile cel puţin le urăsc! Urăsc cum vin ele şi se freacă cu capul de mine şi vor să-mi stea în poale să toarcă. La extrema cealaltă, tot ceea ce seamănă cu un şoarec sau şobolan îmi ridică părul şi îmi face pielea de găină. Aici vorbesc de tot ceea ce înseamnă hamsteri, porcuşori de Guineea, veveriţe, oposumi etc.

Câinii aproape că îmi plac pentru că nu sunt aşa alintaţi. Aproape….dar nu chiar.

Nu văd sensu să ţii papagali, canari sau peşti. Măcar o pisică sau un câine mai face vreo ceva, se mai joacă, ăştia ce fac în afară de faptul că-ţi cheltuie banii?

Dacă mai ai motive pentru care nu îţi place un animal, oricare ar fi el, eşti liber să le scrii aici.

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

7 thoughts on “Nu-mi plac animalele!”

  1. Pisicile sunt naspa din toate punctele de vedere. Hamsterii sunt plictisitori. Mai repede mi-ar placea un sobolan autentic. Totusi, as prefera o reptila :-“

  2. Tie nu iti plac animalele, dar la nevoie ti-ai lua un scorpion. Ce sa faci cu el? Sa il folosesti pe post de arma de autoaparare? :)) Nu stiu cum ai putea dormi cu el in casa 😀

Scrie un comentariu: