Nu murim, nu ne predăm!

Băi, Talentu Irosit a împlinit cinci anişori în linişte, pace şi prietenie. Ei, asta e, de la o vreme am rămas singuru’ scriitor activ de pe site (după ce şi-a luat ăla micu’ a lu’ Juverdeanu tălpăşiţa spre a-şi dezvolta ‘brandu’ personal’) şi în ultima vreme am avut atâtea pe cap încât nu mi se mai vedea ţasta de la chestiile pe care le aveam pe ea (căciuli, glugi, şepci, păr – mai răruţ – etc, etc).

Ideea e că lucrurile s-au mai aşezat puţin şi (zic eu că) mă voi apuca să dau p-aici mai des decât în ultimile trei luni. Intenţionez să fac puţină ordine pe tablă şi poate să găsesc nişte colaboratori cu idei, umor şi ceva timp liber (în ordinea asta), care nu au un spaţiu decent în care să-şi expună talentu’ irosit. Aşa că, dacă vă simţiţi cu musca pe căciulă sau ştiţi pe cineva din categoria asta, trimiteţi un mail cu dilijenţa!

Concluzia e că nu murim, nu ne predăm, am mai avut momente din astea de letargie şi ne-am revenit mereu. Dumnezeul unicilor, al relevanţei şi reachului să ne ferească de relele bounce rate-ului celui cu corniţe!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

4 thoughts on “Nu murim, nu ne predăm!”

  1. Bine ai revenit!
    Un colaborator pare să aibă deja stiloul pregătit (Adelina), iar de n-or fi și alții, nu-i bai, că ai mai ținut blogul cu puține penițe… Important este că sunt bine ascuțite (penițele zic)… 🙂
    Baftă multă!

Scrie un comentariu: