La (nu prea) mulţi ani, că excesele dăunează grav sănătăţii!

Serios, dacă nu mă credeţi, priviţi în jur, la babalâcii de 70+, să vedeţi cum arată şi cum se simt de la excesu’ de ani. Oricum, cred că noi suntem singura naţie care în prag de an nou sau cu alte ocazii ne urăm unii la alţii să îmbătrânim. Ăilalţi îşi zic cu fericire, prosperitate şamd.

Dregi prieteni, nu ştiu dacă ne mai auzim/citim anu’ ăsta, că de văzut sigur nu. 2012 a fost – şi încă este, că nu-i gata – un an bun pentru mine. Mai ales pe plan personal. Nici pe alte planuri n-am stat rău şi sper ca 2013 să fie măcar la fel de bun.

Vouă vă doresc un an nou mai bun decât ăsta, să aveţi parte de sănătate şi fericire – singurele chestii care nu se pot cumpăra, pentru toate celelalte există Mastercard sau chieş. Vă mulţumesc că mă citiţi, că îmi comentaţi şi apreciaţi articolele şi chiar mă mai promovaţi, unii. S-auzim de bine!

La mulţi ani!, 2013 ăăă…ups!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

2 thoughts on “La (nu prea) mulţi ani, că excesele dăunează grav sănătăţii!”

  1. Unii iti multumesc pentru tot ce ai facut pentru ei si spera ca anul ce vine sa fie mai bun, sa se poata revansa! Sa fie mai bun si pentru tine, sa iti aduca tot ce iti doresti!

Scrie un comentariu: