Nu suport oamenii!

Oamenii sunt răi, perverși, egoiști și când sunt din întâmplare altruiști și vor să te ajute, dau cele mai proaste sfaturi. Dacă ești fericit, cei de lângă tine devin frustrați și încep să te urască pentru că hai să fim serioși cine vrea să vadă lângă el pe unu într-o fericire din aia tâmpită când el știe de fapt cât de câcat e viața? Și o să facă tot posibilul să îți deschidă ochii și vei vedea și tu că treaba nu e așa cum credeai tu și vei fi și tu nefericit și apoi cei de lângă tine nu te vor suporta pentru că îi deprimi și pe ei.

Nu suport prieteniile alea tâmpite când se stă toată ziua bot în bot și nici să te duci la baie singură nu poți că ori îți suna telefonu ori îți sună la ușă și Fă fată de față cu mine că doar noi nu avem secrete și împărțim tot. Presupun că tot pe principiul ăsta se merge și atunci când una din ele se dă la prietenu celeilalte.

Sunt perfect convinsă că o să fie cel puțin un comentariu la articolul ăsta gen Mergi și trăiește singură într-o pivniță dacă nu ne suporți sau Ia-ți un animal de casă. Ei bine, nu pot să trăiesc singură în pustietate (din păcate) pentru că na, trebuie să mai fac și bani ca să am și eu ca tot omu cu ce să mă îmbrac, să mănânc și la cât de rahat sunt oamenii, trebuie să am cu ce bea. Și trebuie să mă mai distrez și să mai fac și sex, de ce nu? Cât despre animale, nu le suport nici pe ele, nici copii mici nu mi-s așa dragi. Nu fac decât să mănânce, să doarmă și să se joace și să-ți dea bătăi de cap, atât copii cât și animalele.

Se pare că nu-mi rămâne să trăiesc ca și până acum, exact cum zicea M. Adriana, manifești o durere în p**ă față de tot și toți. Așa e, recunosc și știți de ce fac asta? Pentru că tot și toți manifestă durere în p**ă față de mine, iar eu cred în legea compensației și ofer ceea ce mi se oferă.

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

20 thoughts on “Nu suport oamenii!”

  1. Am zis ca nu mai scriu, dar.. Cand esti fericit, cei din jur vor face tot posibilul sa-ti distruga starea in loc sa te sustina. Da, e invidie, invidia ca acolo unde ei au ratat, tu ai reusit.. si ma opresc..

  2. Poate, punctual, doar pe subiect, doar daca am trecut prin ceva asemanator, altfel iar se va spune ca dau sfaturi, ca am pareri despre trairile altora, ca sunt “filosof”..

  3. Tu nu ai fost copil mic, nu ai fost niciodata perversa egoista sau rea ? iti zic eu ca ai fost.Camd nu suporti pe cineva anume e cu totul altceva dar nu generaliza ca te faci inteleasa gresit.

  4. Copil, am fost si sunt convinsa ca au fost care nu m-au placut, pentru ca nu le placeau copii. Egoista si rea sunt, perversa doar daca cei de langa mine ma obliga sa fiu. Tocmai de asta nu suport oamenii pentru ca te obliga sa fii egoist, rau si pervers.

  5. Pacat. Te incarci cu prea multa energie negativa care nu-ti face bine. Si asta-i cu bataie lunga. Efectele nu sunt altele decit acelea ca vei atrage in continuare alte si alte energii negative….
    Acum, sa nu dea sfintu sa ma trimiti la Misa ! 😛

  6. Eeeeeeiiiii…. cetatene habar n-ai care a fost gindul meu primar atunci cind am citit toata filozofeala Adrianei ! :))

  7. eu te inteleg perfect! incearca totusi sa nu te salbaticesti . mai sunt si oameni de calitate. f. putini, dar mai sunt.

  8. parerea mea e ca stai pe langa oameni prosti pt ca esti o proasta. de aia nu i suporti pt ca tu proasta fiind ai avut noroc iar ei nu, si din moment ce sunteti toti prosti, apar tot felul de divergente intre voi pe diferite teme, stii ce zic?

Scrie un comentariu: