Nu vreau sa fiu patriot!

Nu ma refer la meseria mea ci strict la ce am aflat astazi…

http://www.realitatea.net/dacia–sponsor-principal-la-udinese_419521.html

mai sa fie…e aceeasi DACIA pe care Citroeniceanu o protejeaza? E DACIA care are nevoie de masuri (precum taxa triplata) sa supravietuiasca? E DACIA care fara ajutorul guvernului va face disponibilizari masive?

Mnuu…io nu cred. Daca ar fi fost aceeasi firma…din banii dati pe un contract de sponsorizare ar fi platit muncitorii pe perioada crizei… Daca era aceeasi frima,din solidaritate pentru guvernul care a incercat sa o protejeze ar fi cautat sa sponsorizeze o echipa romaneasca…

Futa’va’n gat de nesimtiti, adica voi impuneti taxe sa “protejati” o firma franco-romana care se pisha pe statu roman si merge sa sponsorizeze cu sume de mil de euro o echipa italiana? Si eu ce sa inteleg? Ca voi sunteti mari patrioti si tineti la industria auto autohtona? Pun pariu ca si in parcarea angajatilor de la DACIA zac masini “recent aduse” si pe urma lor platesc altii, ca ei sa aiba locuri demunca. Cata ipocrizie!!!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

Scrie un comentariu: