O aplicaţie futilă

CNADNR a lansat o aplicaţie online foarte futilă; aplicaţie cu care poţi verifica dacă ţi-a expirat rovigneta. Futilă pentru că dacă îţi aminteşti cnadnr.ro ar fi culmea să nu-ţi aminteşti data la care îţi expiră rovigneta. Sau mai simplu, dacă-ţi aminteşti să o verifici online, de ce nu ţi-ai aminti să o verifici pe viu?

Singura situaţie în care cred că poate fi utilă această aplicaţie e aia în care am fost eu anu’ trecut: din cauza căldurii (într-o maşină de culoare închisă, pe timp de vară, se adună lejer 50 de grade +), hârtia termică pe care se imprimă rovigneta s-a înnegrit complet şi nu se mai vedea nimic pe ea.

Pentru ca aplicaţia să fie cu adevărat utilă, ar putea implementa un fel de newsletter prin mail, SMS sau altceva, care să te fută la cap cu câteva zile înainte, să-ţi cumperi rovignetă. Şi dacă ai putea să o cumperi online ar fi chiar beton!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

One thought on “O aplicaţie futilă”

Scrie un comentariu: