O fi bine să respecţi legile?

Cine tranzitează autostrăzile europene ştie despre ce vorbesc: nu există parcare în care să te opreşti şi să nu vezi cel puţin o maşină înmatriculată în România sau Bulgaria, variant, minivan sau microbuz, plină ochi cu mult prea mulţi ţigani şi mult prea multe bagaje.

Serios, e o imagine atât de omniprezentă încât la un moment dat te obişnuieşti cu ea. În fine, în seara asta aflu ‘cu stupoare’ că ăia 15, din care 14 îs morţi după accidentul de pe M43 (Ungaria), care circulau 15 într-o maşină cu 8+1 locuri, erau ţigani. Oau, eu mă aşteptam să fie nişte oameni la locu’ lor, care au acceptat să circule mai rău decât animalele din pricină că aşa aveau ei chef.

Amuzant cum la întrebarea Cu ce se ocupa el acolo? răspunsul e unu’ coerent şi foarte inteligibil, gen spăla geamuri, săpa şanţuri, lustruia jantele la maşini de lux, etc.  Şi mai amuzant cum declară piranda (posesoare de puradei fără număr) că trăim din alocaţie şi din ajutor[…]ce ajutor 3-400 pe lună. Deci da, pentru astă plătim noi, boii taxe! Să trăiască piranda liniştită fără să muncească, cu tot cu puradei. 😉

Revenind la titlu, vreau să spun că dacă măcar o dată în viaţă ţiganii ăştia ar fi respectat o lege (cea rutieră), nu erau 14 morţi şi un rănit grav, ci maxim nouă morţi! Ar fi fost mai bine, oare?

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

7 thoughts on “O fi bine să respecţi legile?”

  1. Da-i dracu’ de tigani? Ungurii sunt bine? :))
    Tiganii sper sa plece si care incearca sa se intoarca ii doresc aceiasi soarta pe autostrada! (ah ce bine ma simt!)

  2. ce păcat că nu s-au bagat 100 în mașină, mai scăpam de-o ciurdă, aruncai-aș în Dunăre!

Scrie un comentariu: