O fi normal, n-o fi normal….

….cert este că am un weekend întreg la dispoziție și sunt șocată! Adică, în sfârșit am și eu timp liber! Nu pot să cred că abia luni după-amiază trebuie să fiu la servici. Deci, eu lucram 9 ore pe zi de luni până vineri și sâmbăta 7 ore. Adică singura mea zi liberă era duminca. Nu am mai avut un weekend la dispoziție de câteva luni.

Am luat cea mai bună decizie când mi-am dat demisia. Sfatul meu pentru toată lumea este ca atunci când nu vă convine ceva la locul de muncă, plecați! Nu stați așa! Nu e normal să lucrezi 52 de ore pe săptămână, să nu ai timp de nimic altceva decât servici, duș, dormit!

Și da, lumea o să vă zică Nu pleca acum, mai stai să-ți faci experiență, că dacă nu ai experiență, nu te bagă nimeni în seamă și dacă pleci așa repede de la locul de muncă, lumea va zice că nu ești serioasă, profesională și nu vei reuși așa. Ei bine, majoritatea oamenilor care au reușit, în primii doi ani de la primul job au schimbat multe locuri de muncă. Poate  de asta au reușit pentru că știau că merită mai mult și nu s-au mulțumit. Nu o fă nici tu! Nu sta la un job doar pentru că ai impresia că nu vei găsi un loc mai bun sau nu vei găsi deloc!

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

Scrie un comentariu: