Oameni dintre noi

Oameni dintre noi au votat USL. Adică alianţa hibridă îi împotriva firii, formată din PSD şi PNL. Sincer, pot înghiţi multe dpdv politic, da’ pe Becali în comisia juridică a Parlamentului României, nu-l pot înghiţi. Şi, ca să-mi facă digestia mai grea, respectivul personaj (mi-e greu să-l numesc orice, pe scara ierarhică de la maimuţă la politician) se rupe în figuri ca un puştan pubertin, în căutare de loc în ierarhia găştii.

Sincer, mi-e atât de silă încât nu vreau să citez nimic ce are legătură cu el. În orice ţară normală, individu’ ăsta ar fi maxim patron de stână. La noi e membru al comisiei juridice din Parlament. Oameni dintre noi l-au votat pe Becali!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

5 thoughts on “Oameni dintre noi”

  1. tu singur ai zis că alianţa asta e împotriva firii; eu prin asta înţeleg că nu-i sănătoasă la cap, iar dovada cea mai bună e că becalu a devenit mare penelist. cum se votează în ţara asta nu mă mai miră de multă vreme, dar chiar să îl plantezi pe expertul în muls oi în comisia juridică parcă e cam prea mult.

  2. Si vor continua sa il voteze… :((
    Probabil urmatorul candidat pe care poporul roman il va vota cu placere va fi ala care canta la LA. Am auzit ieri in troleibuz doar cuvinte de lauda la adresa lui. Cica ar fi pe val la tv. :))

Scrie un comentariu: