Oamenii sunt folositori pe lângă cuşca câinelui

Nişte prieteni au găsit aseară, în Arad, un câine de rasă, îngrijit. Fiind iubitori de animale şi ei, s-au gândit că cineva îşi caută probabil disperat câinele, aşa că i-au făcut o poză, au postat-o pe Facebook şi m-au rugat şi pe mine să o dau mai departe. Am dat-o, că ştiu cât am căutat şi io când a fugit maidaneza mea vânătoare de găini la mârlit.

Bine, anunţu’ n-a fost la fel de viral ca ălea fake cu copii schingiuiţi, bolnavi sau subnutriţi, nici măcar cât ălea cu scrie 5 şi vezi ce se întâmplă, că retardaţii sunt ocupaţi să salveze lumea cu un like, nu să ajute la ceva concret. În fine, cu toată neviralitatea anunţului, azi dimineaţă, după vreo 11 ore de la postare, s-a găsit stăpânul, lucru pentru care le mulţumesc celor care au şăruit mai departe anunţu’.

De aia zic, îs importanţi oamenii pe lângă cuşca câinelui, că dacă nu erau oameni prin preajmă, credeţi c-ar fi ştiut câinele să îşi facă poză, s-o încarce pe Facebook şi să anunţe unde e? Credeţi că are cont măcar?

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

2 thoughts on “Oamenii sunt folositori pe lângă cuşca câinelui”

  1. Poate de astazi va avea cont pe Facebook. Se mai pierde de vreo 2-3 ori si va avea 1000 de like-uri.
    Strategie de marketing.

Scrie un comentariu: