Ochelarii îs un dezavantaj. Mereu!

Am probleme cu vederea de când mă ştiu; probabil aşa m-am născut sau poate că e de vină faptul că am făcut cunoştiinţă cu calculatoarele foarte devreme. În fine.

În şcoală şi în liceu am evitat să port ochelari, pentru că ştiţi voi cum se punea problema: aragaz cu patru ochi, bicicletă, cookie etc. Şi oricum nu vedeam atât de rău încât să am nevoie neapărată de okiometrii.

Când eram aproape însurat am considerat că e bine să-mi fac binocluri personalizate pentru că oricum nu mai face nimeni mişto de mine; şi chiar dacă mai face nu mă interesează, îs deja ales.

Aşa că am pus de-o pereche de ochelari. După cum spunea şi medicul: nu era neapărat nevoie de ei, doar că mă ajută să nu orbesc precoce. Adică vederea mea se deteriorează constant, indiferent ce fac. Cu ochelari se deteriorează mai lent.

Mi-am luat deci ochelari şi totu-i ca ceasu’, însă amu’ am o problemă din categoria ‘aragaz cu patru ochi’: de fiecare dată când o-nervez pe nievasta irosită, îmi linge ochelarii! Apoi cheltuiesc timp să-i şterg…cei care poartă ochelari mă înţeleg! 😛 Heeelp!

foto: 8ik.ro

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

7 thoughts on “Ochelarii îs un dezavantaj. Mereu!”

  1. Daca n-as sti cine-i nievasta irosita as fi jurat ca-i Maia lu’ Dani. In alta ordine de idei, te inteleg perfect desi eu nu trebuie sa enervez pe nimeni pentru a-mi fi linsi ochelarii. 😛

  2. Eu cunosc calculatorul de la 6 ani… acum am 19 si nu am avut pana acum nici o problema de vedere. Nu cred ca trebuie blamate calculatoarele pentru asta. Cred ca ai putea opta pentru niste lentile de contact dar nu cred ca sunt asa de comode…

  3. Crb nici eu n-am avut probleme pân’ la 28 de ani, deci discutăm mai târziu… 😀

  4. @ Crb Cand o sa ai 28 de ani, sa te duci la domn’ Florin sa te verifice la ochi ! :)) Fa prins screen cat mai poti la comentariu si incropeste-o de-un pariu!

  5. Pingback: polimedia.us/fain
  6. Nu sunt chiar mereu un dezavantaj. Am avut un coleg in clasa care avea ochelari, era si cel mai destept dintre toti. Si uite asa am ajuns sa asociez ochelaristii(ups!) cu oamenii destepti. :))

Scrie un comentariu: