Oficializarea

Cred că Facebook-ul distruge multe relații. De ce ți-a comentat aia/ăla la poză? De ce ți-a dat like? De ce ți-a trimis pup? De ce ți-a postat nu știu ce melodie pe wall? deja sunt întrebări la ordinea zilei. Astea-s nimicuri pe lângă oficializarea relației pe Facebook. Adică, să pui acolo să vadă toată lumea cu cine ți-o tragi tu momentan. Pentru că, să fim serioși relațiile de pe Facebook se schimbă de la click la click și, de cele mai multe ori, nu au nicio legătură cu realitatea.

Cel mai nașpa este atunci când unul din cei 2 nu vrea să pună Într-o relație cu….(de obicei, bărbații să recunoaștem). Atunci să vezi scandal! Că ce,nu vrei să vadă fufele tale că ești cu mine? Ți-e rușine cu mine? Vrei să-ți lași o portiță deschisă? . Nu aș vrea să fiu prin zonă când încep întrebările astea pentru că nu are cum să se termine bine.

Cu cât el nu vrea să oficializeze relația, cu atât ea vrea mai mult și cu cât ea vrea mai mult cu atât el vrea mai puțin. Și, ca să fim sinceri, scuza pe care o folosesc ei cel mai des și anume, Nu sunt genul care să-și împărtășească viața personală este cea mai mare vrăjeală. Dacă s-ar putea pune numai la ea Într-o relație cu…, el ar face tot posibilul să  vadă acest lucru pe profilul ei.

Eu personal, cred că cel care nu vrea și nu își schimbă statusul o face pentru că vrea într-adevăr să-și lase o portiță deschisă sau, pur și simplu vrea să-și păstreze iluzia libertății (ca mine). Dacă e a 2-a variantă nu văd nimic rău în asta (dacă nu durează forever). Dacă e prima variantă, poate e cazul să-ți pui niște semne de întrebare .Sau…mai bine nu-ți pui. La urma urmei, e doar Facebook. De ce ar avea importanță?

Doar că…pentru cei mai mulți dintre noi acest lucru copilăresc și oarecum lipsit de importanță….ARE IMPORTANȚĂ. Nu știu să vă zic de ce , dar are pentru că dacă nu ar avea, cei care vor să oficializeze relația pe Facebook nu ar mai vrea iar cei care nu vor, ar vrea. OMG, e un cerc vicios! :)))

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

11 thoughts on “Oficializarea”

  1. Am prins-o… de-un crac.. Momentan eu raman la statusul meu, baga lumea in ceata, da loc la interpretari.. ce s-ar mai discuta daca totul ar fi clar?

  2. bre, devii o necesitate a societatii noastre cu articolele tale (si sunt sincer cand zic asta!)…..nu cumva sa te apuci sa scrii despre basescu sau de protestele publice, ca e pacat si o sa ma dezamagesti!

Scrie un comentariu: