Oh, wow, pârţ, întuneric…

Din nou mizerii din jurnalism.

Am citit pe toate siteurile de ştiri tltlu’ pompos Care au fost ultimele cuvinte ale lui Steve Jobs.

Normal, ca un nătătrău am crezut că o fi spus nişte cuvinte adânci, pe care să le ţină minte o planetă întreagă câţiva ani buni. Când colo, ce să vezi…ultimele lui cuvinte au fost oh, wow, oh wow, oh wow! Repetat de trei ori, să se impregneze bine în memoria audienţei…

Deşi unii au interpretat aceste zgomote ca nişte silabe cu înţeles adânc, eu cred că erau doar onomatopeele luptei un om muribund cu moartea. Sincer, pe lângă faptu’ că nu văd nici cea mai mică relevanţă în ştirea asta, mi se pare o imensă idioţenie să descrii momentul în care un om, indiferent cine ar fi el, şi-a dat ultima suflare… Mai ales în condiţiile în care nu a spus nimic memorabil defel!

Totuşi, un pârţ n-o fi tras meşterilor?

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

4 thoughts on “Oh, wow, pârţ, întuneric…”

  1. Asa zic si eu. Nu exista nici o legatura sau relevanta. A murut. Mort sa fie. Sa se odihneasca in pace. Exista o chestie ce s-a observat cel mai bine la MJ. Hai sa dramatizam ca sa nu se poate odihni in pace. Ce tampenie! El saracu nu mai putea de dureri (si bunamea si frateso a murit de cancer). Nu e usor si nici placut. Probabil ca si-a vazut toata viata…dar nu cred ca a mai lamentat la nimic….

  2. E macabru sa faci stire de senzatie din ultimele momente ale unui om fie el si celebru….Dar, atita timp cit exista consumatori pt. astfel de stiri ele vor continua sa apara. Cred ca doar ratingul conteaza pt. cei care le pun in pagina.

Scrie un comentariu: