Okazii.ro mă lucrează la psihic

Cine n-a activat pe okazii şi n-a avut cel puţin o dată probleme, ori cu unii cumpărători sau vânzători ori cu angajaţii site-ului?! Eu am avut parte şi de unele şi de altele. Cu persoanele care au colaborat cu mine am relaţionat destul de bine, de cele mai multe ori, dar cu cei care activează in cadrul serviciului de asistenţă okazii nu prea se poate comunica.

De fapt se poate comunica, dar dacă le trimiţi cinci sesizări, ai toate şansele să primeşti răspuns numai la una…la muuulte zile după, de nici nu mai ştii care şi cum se leagă. Iar când vine vorba de bani, de taxe şi comisioane nerestituite, trebuie să te milogeşti ca la poarta cimitirului, duminica. Nici nu ştiu de care problemă să vă povestesc acum. O să-ncep cu cea mai recentă, de azi dimineaţă. Mare bucurie, mare. Mi-au suspendat contul, temporar. Adică şapte zile m-au exilat. Motivul e de râsul curcilor îmbătate cu fructe scoase din vişinată.

Zic ei că am postat la vânzare un pachet sigilat cu fişicuri cu monede (da, colecţionarii cumpără asemenea ozn-uri). Şi n-aş fi avut voie, pentru că, citez din emailul primit de la ei, ”nu poți pune în vânzare împreună loturi de obiecte diferite.” Oameni buni, ăştia-s pe lângă. Despre ce vorbim aici?! S-au trezit angajaţii cu faţa la cearşaf?! Care obiecte diferite. Şi ce-i cu regula asta absolut…să spunem jignitoare? Adică eu nu pot să postez obiecte diferite într-o licitaţie?! De fapt nici n-am postat obiecte diferite. De fapt trebuia să suspendaţi pe cineva şi m-aţi găsit pe mine?! Într-un articol scris în urmă cu aproape un an un cititor spunea că aveţi normă de conturi suspendate pe zi. Aşa o fi?! Dar de ce n-aţi luat în considerare sesizările mele în privinţa asta?!

Hmmm, cam multe semne de întrebare. Şi, bineînţeles, pentru cele şapte sute de licitaţii o să mă taxaţi din nou la repostare. Dar ce băieţi deştepţi! Ar trebui să intraţi în politică. Aţi avea succes. Pe bune. Acum ce să mai spun, o facem legal, convenţional, de comun acord sau ar trebui să spun see you in court?! Cum ce? Remedierea situaţiei.

13 thoughts on “Okazii.ro mă lucrează la psihic”

 1. Actiunea fata cu reactiunea :)) Ai sesizat (de atitea ori!), te-au suspendat. Ca sa-ti fie reactivat contul, platesti ?
  Muta-ti ‘cuibul’ la altii mai maleabili si mai cinstiti(daca or exista!)..

 2. Tocmai asta-i problema. Desi se prefigureaza cateva noi site-uri de licitatii, pe domeniul care ma intereseaza pe mine (numismatica) okazii nu se lasa (mai bine spus utilizatorii din acest segment). Deci vreau, nu vreau, trebuie sa le suport mofturile si conditiile.

 3. Intrebare…am intrat de curiozitate pe ocazii si am constatat ca erau o multime de nokia1100 la preturi de peste 500euro, zi-mi daca ai idee care e smecheria nu de alta poate fac si eu un ban cinstit ca am si eu unu acasa…

 4. Nu e nicio idee. Cunosti mitul masinilor de cusut. Ideea se aplica oarecum si aici, doar ca nu trebuie sa mai cauti nicio pereche. Abureli si nimic mai mult.

 5. tudor nu pot sa cred asa ceva…imi depaseste cu mult potentialu de gandire. cat de cretin sa fii sa dai pe un nokia1100 mai mult decat pe un iphone ? ca ma gandesc ca or fi totusi unii de cumpara . 500 de euro pe nokia1100 a fost cel mai mic pret pe care lam gasit erau unii de cereau 1100 de euroi pe un telefon pe care il poti folosi cel mult ca arma alba sau minge de fotbal :d

 6. Sant in aceeasi situatie cu okazii de aproape un an.Cum a-mi scrie cineva cum a-mi blocheaza contul vreo 2 saptamani.Am incercat sa-l dezactivez definitiv si sa le cer multe comisioane inapoi dar nu merge nimic in sistem la ei cand e vorba de asa ceva.Ma poate ajuta cineva cu vreo adresa de mail ceva la care sa le scriu ca nu pot sa le trimit pe adresele lor ca nici acelea nu merg.
  Multumesc

 7. RUSINE OKAZII – AU AJUNS DE TOT RAHATUL. LA FEL AM PATIT SI EU CU 2 CONTURI PE CARE AVEAM SUTE DE VANZARI 100% POZITIVE, MOTIVUL ? UNUL CRETIN DUPA MINE : MULTIPLE CONTURI SI ACCESARI DE PE ACELASI IP. BUUUN, SUN LA IDIOTI… NIMIC, DAU MAILURI, NIMIC, SUN DUPA TOATE NUMERELE POSIBILE, NIMIC, IAR DAU MAIL CU AMENTARI CA DACA NU RASPUND VOI SEZIZA OPC, ANRCTI . BLAA BLAAA, IN UN FINAL – MINUNE , PRIMESC MAIL CU ACELASI MOTIV, SUN SI INSIST … IN UN FINAL RASPUNDE O OPERATOARE CU O GREATA …UHHH, AI EXPLIC FOARTE CLAR CA LA IP CARE ZIC EI DE ACCESARI MULTIPLE SI CONTURI MULTIPLE ESTE UN IP FIX AL UNEI INSTITUTII, SI CA RETEAUA DE INTERNET ESTE CU IP FIX DIN CAUZA CA TOATE CLCULATOARELE DE INTERNET DIN ACEA INSTITUTIE IS LA NET PRIN SERVER DE INTERNET SI E NORMAL SA AVEM UN SINGUR IP, CHIAR DACA FIECARE USER ACCESEAZA DOAR CONTUL LUI, IAR CAND AM CERUT UN MESERIAS DE IT SA AI EXPLIC CLAR NICI VORBA SA FACA LEGATURA LA IT, LA O SPETA DATA DE MINE : UN HOTEL CU SUTE DE CAMERE CU ACCES LA INTERNET SE INTAMPLA ACELASI LUCRU, IN CAZUL ACELA CE FAC EI BLOCHEAZA TOTI USERII CLIENTI AI UNUI HOTEL? DACA CINEVA STIE UN MOD LEGAL PRIN CARE SA AI DAU IN JUDECATA VA ROG SA POSTEZE UN RASPUNS PENTRU CA NU ESTE NORMAL CA DUPA ANI DE ZILE IN CARE AU INCASAT BANI DIN COMISIOANE, VERIFICARE USER SI TOATE CELE PE EI SA AI DOARA IN COT SI SA NU ACCEPTE UN DIALOG CLAR PE UN CAZ CLAR.

 8. E o smecherie de tip mafiot acest site Okazii. Trebuie sa aflam acui securisto-comunist de tip fascist apartine sau al carui manelist este acest site care dupa ce cumperi un produs iti blocheaza sau iti inchide contul, iar daca vrei sa te conectezi din nou trebuie alti bani si alt cont sa-ti faci. Haideti sa terminam cu comunistii astia imputiti care ne domina de 22 ani, respectiv 47. USL-PDL=ACEEASI MIZERIE SOCIALA SI ECONOMICA,ACELASI GENOCID, ACEEASI BATAIE DE JOC.

 9. Am sunat la GARDA FINANCIARA Bucuresti si le-am facut plangere. Astia de la siteul OKAZII fac o evaziune fiscala de proportii. Noi platim taxe pentru serviciile prestate de ei ( punere in vanzare , comisioane la vanzare, promovare licitatii … ) , iar ei nu elibereaza nicio chitanta in sensul asta. Am fost chemat personal la sediul Garzii Financiara ( Garda Financiara SECTIA JUDETULUI BUCURESTI , STR. GUTEMBERG NR.1, SECT.5 /
  TEL: 021/3121042 FAX: 021/3155949
  OFITER DE SERVICIU: 021/3136398 ), am depus plangerea. Mi-au spus ca deja ii au in vizor si ca au informatii despre ce se petrece acolo. Daca nu ne unim cu totii sa depunem plangeri impotriva lor catre Garda Financiara, ANPC, ANAF , nu o sa rezolvam nimic cu hotii astia. Va astept pe id-ul cristina_mitulescu sa va invat unde sa depuneti plangerile . Sa nu uite domnii de acolo ca ” buturuga mica , rastoarna carul mare ” . Se folosesc de noi sa-si umple buzunarele.

Scrie un comentariu: