Opriţi pământu’, vreau să mă dau jos! (5)

Statistică oficială (făcută de mine, dacă vreţi să ştiţi neapărat, cu costuri minime spre zero): mult prea mulţi retardaţi au acces la internet.

Teoremă: Se ştie că cercul este un pătrat cu trei colţuri al cărui volum poate fi determinat ducând o tangentă la decagonul înscris într-un paralelipiped cu trei feţe echilaterale, rezultat din intersecţia a două puncte distincte din spaţiu!

Cum, am zis ceva greşit? Cum să nu existe aşa ceva? Sugi pula, dă laic şi fă-te că-nţelegi ce-am scris acolo, să pari şi tu deştept, ca celalţi 9000 de retardaţi!

Sunt pline reţelele de socializare de retardaţi; născuţi normali, da’ cu creierul atrofiat din pricină de prea multă odihnă. Astfel, un pulălău pseudointelectual care ştie trei neologisme din DEX şi să scrie zece cuvinte consecutive, legate între ele da’ fără nici un sens, devine un mic geniu cu mii de subscriberi. Şi handicapaţii de mai sus, în loc să caute pe net chestii interesante sau educative, staaau tătă ziua pe feisbuc şi lăicuiesc căcaturile debitate de pseudogeniu.

Acu’ pe bune, altfel de ce ai fi subscriber la dejecţii din ăstea sau din ăstea?

Şi nu mă deranjează deloc că le lăicuiesc, fiecare îşi consumă viaţa cum crede, da’ le şi şăruiesc şi-mi umplu mie fluxu’ cu toate bălăriile sensibilo-melodramatice, de nu mai fac faţă să le tot bag la ignore!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

4 thoughts on “Opriţi pământu’, vreau să mă dau jos! (5)”

Scrie un comentariu: