Partea bună…

Trebuie să încep acest articol prin a vă mărturisi mă lăuda că m-am făcut tuitărist. M-am băgat la creaţii pe twitter, adică; şi am deja şapte urmăritori, deci mi se preconizează un viitor strălucitor pe această platformă, ce haştagu’ meu!

Bine, că n-am habar ce se întâmplă p-acol şi îs ca un copil mic rătăcit prin mall, îi altă discuţie. Oricum, pentru ăştia care nu aveţi cont, trebuie să vă povestesc ce pierdeţi: nu ştiu, cred că nimic. În fine!

Nu trece zi fără să se plângă ceva blogăr pe tuităr că agenţiile nu plătesc, întârzie cu banii, nu-s serioase şi încă mai nu-ştiu-ce-căcaturi. Pentru ăia cinci cititori fideli nu-i un secret că lumea nu se prea înghesuie să cumpere reclamă pe talentirosit.ro; nici noi nu ne prea omorâm să vindem, da’ asta-i altă poveste…

Şi acum ajungem la partea bună din titlu: faptu’ că nu ne plăteşte nimeni să scriem/punem bannere/linkuri implică şi faptu’ că nu stăm la mila sau cheful agenţiilor de publicitate pentru nişte bani.

Nu vreau să pară că învinovăţesc pe cineva pentru că încearcă să monetizeze activitatea pe care o desfăşoară, din contră, e foarte bine dacă poate să o facă. Ce vreau să subliniez e că o agenţie poate face schema de mai sus o dată; dacă te prinde şi a doua dată, eşti fraier.

Sincer, eu nu am obiceiul să cer banii care mi se cuvin; nu contează prin ce împrejurări mi se cuvin, da’ dacă cineva are să-mi dea bani aştept să mi-i dea. Nu-i cer, nu-l întreb, nu mă duc să-l caut. Dacă nu vine, câştigu’ lui, doar că am prostu’ obicei să-mi aştept datornicii pe turnantă, lucru pe care ar trebui să-l înveţe toţi onlinerii, după ce tuităresc cât de naşpa îs agenţiile. 🙂

P.S. Dacă vreţi să ne tuitărim daţi follow @FlorinRusanu

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

2 thoughts on “Partea bună…”

Scrie un comentariu: