Parteneri sau nu?

In mod normal, pe orice afis al unui eveniment vor aparea toti partenerii sau sponsorii. Imi poate explica si mie cineva care e partenerul sau sponsorul  oficial al acestui eveniment?

UPDATE

In urma articolului si a discutiilor pe care le-am avut cu cei de la BacauEvents.com, acestia au scos sigla lor de pe toate afisele cluburilor cu care nu aveau parteneriat.

7 thoughts on “Parteneri sau nu?”

  1. bravo celor de la http://www.bacauevents.com pt. profesionalismul de care au dat dovada corectandu-si greseala….chiar daca nu au gresit!
    dar totusi..care e problema ta daca ei si-au pus logo-ul pe acel articol? – avand in vedere ca nu exista alti sponsori sau parteneri! uitativa pe afis.. ei nici macar nu s-au auto-intitulat sponsori sau parteneri!
    cine a lasat-o pe dnsoara sa posteze pe acest site?

  2. @ Ciobanu Alexandru: Asa ceva nu se face. Daca ar fi fost doar ei cei care si-ar fi pus sigla fara un acord cu acest club, problema poate ar fi trecut neobservata insa, se vede cu ochiul liber ca nu sunt singurii. Eu am vorbit cu baietii si le-am explicat din ce motive poate dauna unui eveniment ceea ce au facut ei. Ei au inteles si prin urmare si-au corectat greseala dar greseala tot greseala ramane.

  3. Mega Bacau a sanctionat inca de la inceput aceasta inadecvare printr-un articol …
    Interesant e faptul ca nu au sesizat foarte multi acest act incorect.

Scrie un comentariu: